Facebook Pixel Τα εκατομμύρια του Αλαφούζου, η Γ' Εθνική και ο Βγενόπουλος!
| 2015-12-13 19:25:00

Τα εκατομμύρια του Αλαφούζου, η Γ' Εθνική και ο Βγενόπουλος!

Τα εκατομμύρια του Αλαφούζου, η Γ' Εθνική και ο Βγενόπουλος!

Στην ΓΣ της Συμμαχίας, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τα... έχωσε στον Ολυμπιακό, όμως μεγάλη σημασία έχουν και όσα είπε για τα «εσωτερικά» του Τριφυλλιού. Αποκάλυψε πόσα λεφτά έχει βάλει από την τσέπη του και δεν δίστασε να τα χώσει και στους οργανωμένους!

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην συνέντευξη Τύπου στην ΓΣ της συμμαχίας, εκτός από τον Ολυμπιακό (διαβάστε ΕΔΩ) έκανε «επίθεση» και στους... Παναθηναϊκάρες, αφού τόνισε πως ο ίδιος έχει βάλει 30 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη, χωρίς να τον έχει βοηθήσει κανείς. Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στον Ανδρέα Βγενόπουλο (τυχαίο;) και συμπλήρωσε πως μόνο ένας έχει βοηθήσει, χωρίς όμως να τον ονοματίσει...

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τον Μάιο του 2012 ξεκινήσαμε μία προσπάθεια για να σωθεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τότε δυστυχώς πήγαινε κατευθείαν για την Γ' κατηγορία. Το πρώτο μας μέλημα ήταν να διορθώσουμε τα οικονομικά μας. Αυτό έγινε με δύο τρόπους, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας, και βρίσκοντας επιπλέον χρήματα.

Δυστυχώς εκτός από εσάς, και τα μέλη που έχουμε, είναι περιορισμένη η βοήθεια. Περιμέναμε να έχουμε 40 και 50.000 μέλη και ποτέ δεν ξεπεράσαμε τις 10.000. Ελπίζαμε να έχουμε εισφορές σχετικά μεγάλες, αλλά δυστυχώς λόγω της κρίσης και επειδή μάλλον δεν αγκαλιάστηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία, δεν τα καταφέραμε.

Γι αυτό κι αν θέλετε αναγκάστηκα να επενδύσω σημαντικά ποσά, γιατί ποτέ δεν είχα τη δυνατότητα ή τη θέληση να επενδύσω αυτά τα ποσά στον Παναθηναϊκό. Eχω επενδύσει προσωπικά 23 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό. Πληροφοριακά σας λέω ότι είναι περισσότερα από όσα είχε επενδύσει ο κ. Βγενόπουλος επί πολυμετοχικότητας. Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι εκτός από έναν άνθρωπο που βοηθάει συστηματικά, ούτε ένας επώνυμος Παναθηναϊκός δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ.

Είχαμε περίπου 45 εκατομμύρια χρέη, σήμερα έχουμε λιγότερα από 10 εκατομμύρια, και τα περισσότερα είναι διακανονισμένα με την εφορία, μέσω των 100 δόσεων. Στην εφορία όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει 23,2 εκατομμύρια, χρήματα που είναι εκτός των ρυθμίσεων».

«Καρφιά» όμως πέταξε και προς τους Οργανωμένους, λέγοντας: «Το μόνο παράπονο που έχω από τους οπαδούς μας είναι πως βρίζουνε τους ποδοσφαιριστές μας, όταν οι διαιτητές κάνουν λάθη εις βάρος μας στο γήπεδο. Έχω κάνω και εγώ λάθη που σε κάποιους τομείς ήταν δυσμενέστερα απ' ότι περίμενα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags