Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση Κόκκαλη για Μαρινάκη!
| 2015-12-14 21:44:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση Κόκκαλη για Μαρινάκη!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση Κόκκαλη για Μαρινάκη!

Έριξε και τα... τσιμέντα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ατάκα που ξεστόμισε για τον νυν διοικητικό ηγέτη της ομάδας στην εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!Τι είπε για τις γιούχες!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός όταν παρέλαβε το βραβείο του, έκανε ένα σχόλιο... καυστικό!

«Ελπίζω ο κ. Μαρινάκης να αφήσει να πάρουν και οι άλλοι κανένα πρωτάθλημα», είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν με το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ήταν πολύ ξεκάθαρος: «Οι οπαδοί των άλλων ομάδων τι πρέπει να κάνουν; Να πηγαίνουν με καλάζνικοφ;»

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο ο δήμος Πειραιά βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης τίμησε την ομάδα της πόλης και τον ιδιοκτήτη της για την προσφορά τους.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ και μέλη του τεχνικού επιτελείου, ο προπονητής Μάρκο Σίλβα και οι συνεργάτες του. Μάλιστα ο πορτογάλος είχε συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Μάρκο Σίλβα, Δημήτρης Σιόβας, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Φορτούνης, Μπράουν Ιντέγε, Παϊτίμ Κασάμι, Ρομπέρτο, Νταβίντ Φουστέρ, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς εκπροσώπησαν την ομάδα ποδοσφαίρου ενώ από τον μπασκετικό Ολυμπιακό έδωσαν το «παρών» οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μίλαν Τόμιτς, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Γιάννης Αθηναίου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές.

Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένος και ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης ο οποίος βρέθηκε και αυτός στο κέντρο του Πειραιά.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκάει μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags