Facebook Pixel Οι μαγκιές πρώην "ερυθρόλευκου" στη Ριζούπουλη!
| 2015-12-16 22:30:00

Οι μαγκιές πρώην "ερυθρόλευκου" στη Ριζούπουλη!

Οι μαγκιές πρώην "ερυθρόλευκου" στη Ριζούπουλη!

Αν και έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση κόντρα στην παλιά του ομάδα, έδειξε προκλητική συμπεριφορά κυρίως όταν χτύπησε εκτός φάσης άσο των Πειραιωτών!

Ο Απόλλων Σμύρνης κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, αντιμετώπισε το παιχνίδι του Κυπέλλου πολύ σοβαρά και μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από την ήττα του με 2-1, από ένα γκολ που ήρθε στο 85΄ και ήταν οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος και έβγαλαν ...τσαμπουκά σε όλες τις φάσεις, κάτι που δεν έκαναν οι περισσότεροι από τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα, ωστόσο εντύπωση προκάλεσαν οι αντιδράσεις ενός παίκτη του Απόλλωνα, ο οποίος έχει περάσει από το Λιμάνι και σε μία φάση ...ξέφυγε.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βαλεριάνο, ο οποίος ήθελε πάρα πολύ σήμερα να δείξει πράγματα κόντρα στον Ολυμπιακό και γι΄ αυτό προφανώς πανηγύρισε έξαλλα το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε για το 1-1. Ωστόσο, ο νεαρός αμυντικός δεν έμεινε εκεί...

Η φάση που συζητήθηκε περισσότερο από τους Ερυθρόλευκους, ήταν αυτή του 71ου λεπτού, όταν έμπλεξε σε έναν καυγά με τον Τζίμι Ντουρμάζ και όπως θα δείτε και από τα ριπλέι, φαίνεται πως πάνω στα νεύρα του, πάτησε στο πόδι τον Σουηδό άσο!

Δείτε το βίντεο με το γκολ και το εκτός φάσης χτύπημα του Βαλεριάνου...  



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags