Facebook Pixel ΒΟΜΒΕΣ Φορναρόλι στη Herald Sun!
| 2015-12-18 18:18:00

ΒΟΜΒΕΣ Φορναρόλι στη Herald Sun!

ΒΟΜΒΕΣ Φορναρόλι στη Herald Sun!

Ο Μπρούνο Φορναρόλι σε δηλώσεις του στην εφημερίδα της Αυστραλίας δεν είχε και τα καλύτερα πράγματα να θυμηθεί από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ενώ για τους "πράσινους" μίλησε και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης

Οι δύο παίκτες που έπαιξαν στους πράσινους τη σεζόν 2012/13 έγιναν παρόλα αυτά φίλοι και τώρα τα έφερε η μοίρα να παίζουν ως αντίπαλοι στην Αυστραλία. Με αφορμή την αναμέτρηση των ομάδων τους (Μέλμπουρν Σίτι-Μέλμπουρν Βίκτορι) μίλησαν στην Hearlad Tribune για τα όσα έζησαν στην Ελλάδα.

Ο Φορναρόλι μάλιστα μίλησε και για ένα ακραίο περιστατικό με έναν οπαδό του Παναθηναϊκού:

«Ήμουν με την σύζυγο μου στην Αθήνα και μετά από ματς, ένας οπαδός ήρθε και μου είπε πως αν δεν σκοράρεις θα σε σκοτώσω μπροστά στη γυναίκα σου. Ήταν δύσκολο, προσπαθούσα να λέω 'μην ανησυχείς'. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιες φορές. Στη Λατινική Αμερική είναι το ίδιο.

Όταν έχεις προβλήματα μέσα στην ομάδα είναι δύσκολο να παίξεις και τα πάντα είναι τρελά. Αλλάξαμε προπονητές. Ο ένας σε χρησιμοποιούσε στην ομάδα, ο άλλος όχι. Yπάρχει και στην Αυστραλία πίεση, αλλά είναι διαφορετικό. Οι οπαδοί δεν είναι τρελοί. Όλοι έρχονται να δουν τα παιχνίδια και τίποτα περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη πίεση στην Ουρουγουάη και την Αργεντινή. Οι οπαδοί είναι ακραίοι. Έχω δει στην καριέρα μου τρεις ή τέσσερις φορές αυτά τα επεισόδια και δεν ήταν καλό. Για να παίξεις καλά χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση. Όταν ήρθα εδώ όλοι μου το έδειξαν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Το χρειάζομαι».

O Μπρούνο Φορναρόλι δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στο πρωτάθλημα είχε όμως δύο γκολ στο κύπελλο. Και είχε να πει και άλλα για τους οπαδούς:

«Δεν ήταν καλή χρονιά για τον σύλλογο, αλλά απέκτησα έναν φίλο κάτι που είναι το σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο. Θυμάμαι δύο φορές στην προπόνηση όλοι σταμάτησαν και δεν ήξερα γιατί. Κοίταξα πίσω μου και είδα 50 τρελούς οπαδούς να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας να σταματήσουμε την προπόνηση προκειμένου να μιλήσουν με την ομάδα. Την δεύτερη φορά ήταν για μία φασαρία του αρχηγού και των οπαδών, όπου όλοι παρενέβησαν και σταμάτησε. Δεν ήταν καλό για την ομάδα. Δεν μπορείς να αγωνιστείς έτσι, δεν το απολαμβάνεις. Δεν ήμασταν απλά συμπαίκτες, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί όπως και με κάποιους από τους υπόλοιπους Λατινοαμερικάνους της ομάδας».

Για το ίδιο περιστατικό μίλησε και ο Μπαρμπαρούσης:

«Ήθελαν να μιλήσουν κυρίως στους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές για να δουν τι συμβαίνει στην ομάδα για δεύτερη φορά. Τα πράγματα δεν ήταν φιλικά γιατί τα αποτελέσματα δεν είχαν έρθει όπως τα θέλαμε.  Αυτό δείχνει πόσο νοιάζονταν οι οπαδοί για αυτό και δεν δέχονταν τίποτα λιγότερο από την επιτυχία.

Ήταν μία τρελή περίοδος. Είχαμε συνάντηση με τον προπονητή και 30 λεπτά αργότερα τα πάντα, λέξη προς λέξη, τα διάβαζες στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες.

Τα είδαμε όλα εκείνη την χρονιά. Από εκρήξεις στο λεωφορείο κατά την αναχώρηση του, μέχρι που μου πετούσαν καρότα.

Δεν μπορούσες να είσαι ήρεμος ποτέ. Πήγαινες στο κέντρο μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα και φοβόσουν. Σκεφτόσουν μην σε δει κόσμος». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags