Facebook Pixel Πήρε Γκολάσα ο Τούντορ
| 2015-12-19 18:22:00

Πήρε Γκολάσα ο Τούντορ

Πήρε Γκολάσα ο Τούντορ

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό (20/12, 15.00) παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Στο γήπεδο της Τούμπας πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Ευχάριστα τα νέα για τον Ιγκόρ Τούντορ που είδε τον Εγιάλ Γκολάσα να προπονείται για τρίτη συνεχόμενη μέρα με την ομάδα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις, γεγονός που... αναγκάζει τον Κροάτη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Δικεφάλου.

Σε αντίθεση με τον Ισραηλινό, ο Μιγκέλ Βίτορ -αν και γυμνάστηκε κανονικά- προτιμήθηκε να μείνει εκτός προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο, ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης ακολούθησαν οι Χαρίσης , Κίτσιου , Κόστα , Ζάιρο κι ο Κ.Σαββίδης που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Στα αγωνιστικά, το πρόγραμμα της προπόνησης αφιερώθηκε στην τακτική με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αναλύει στους παίκτες του τι θέλει από αυτούς στο ματς της Κυριακής (20.12) και στη συνέχεια να τους ζητά να το παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά, οι 19 παίκτες είναι οι: Όλσεν , Μελίσσας , Σκόνδρας , Λέοβατς , Μαλεζάς , Τζαβέλλας , Κωνσταντινίδης , Τζιόλης , Τσίμιροτ , Κάτσε , Πέλκας , Σάμπο , Μακ , Μυστακίδης , Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ , Γκολάσα , Κοροβέσης , Αντόνις .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags