Facebook Pixel ΦΩΤΟ και βίντεο από την επίθεση στον γνωστό δικηγόρο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο!
| 2015-12-21 22:25:00

ΦΩΤΟ και βίντεο από την επίθεση στον γνωστό δικηγόρο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο!

ΦΩΤΟ και βίντεο από την επίθεση στον γνωστό δικηγόρο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο!

Πώς έγινε η μαφιόζικη επίθεση, πού τον πυροβόλησαν και με ποιες ομάδες είχε συνεργαστεί. Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας...

Ο γνωστός δικηγόρος, Αργύρης Λίβας, βγαίνοντας το απόγευμα της Δευτέρας από το δικηγορικό του γραφείο έξω από την πολυκατοικία δέχθηκε δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «χτύπημα» έγινε μόλις έβγαινε από το γραφείο του στην οδό Οδυσσέως στο Παλαιό Φάληρο και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στη μηχανή του για να φύγει. Τότε κι ενώ είχε ανέβει ήδη στη μηχανή του, σταμάτησε δίπλα του μία άλλη μηχανή, με δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.
Οι δύο δράστες τον κατέβασαν από τη μηχανή του και διαπλικτίστηκαν, κάτι που κορυφώθηκε με τους πυροβολισμούς στα πόδια! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές στο ένα πόδι και μία φορά στο άλλο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Λίβας έχει αναλάβει πολλές υποθέσεις από τον αθλητικό χώρο, ενώ ήταν δικηγόρος της Βέροιας στην υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0) και υπερασπίστηκε την ομάδα στην εκδίκαση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όπου αθωώθηκε η Βέροια για τις κατηγορίες ότι ο αγώνας ήταν στημένος.
 

Μία ακόμα πρόσφατη υπόθεση που είχε αναλάβει, ήταν η προσπάθεια του Αρη το περασμένο καλοκαίρι να ανέβει από την Γ' Εθνική στην Football League, ενώ έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού.

 

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερό σχόλιο Αλέφαντου!
Πρόταση σε Μαρινάκη: Αυτόν τον παικταρά φέρε στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags