Facebook Pixel Παίρνει ο ΠΑΟΚ αυτόν που έκανε "όργια" στην ΑΕΚ!
| 2015-12-22 13:30:00

Παίρνει ο ΠΑΟΚ αυτόν που έκανε "όργια" στην ΑΕΚ!

Παίρνει ο ΠΑΟΚ αυτόν που έκανε "όργια" στην ΑΕΚ!

Βούιξε η Θεσσαλονίκη πως ο κορυφαίος παίκτης χθες στο ΟΑΚΑ στη νίκη του Λεβαδειακού επί της Ένωσης προβάρει τα ασπρόμαυρα! Ποιος ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Τούμπα; 

Ο Λεβαδειακός πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη (1-2) χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ που τον έφερε μια ανάσα από τις θέσεις των πλέι οφ της Superleague.

Πολύ σημαντικό ρόλο για να φύγουν οι Βοιωτοί με αυτό το μεγάλο διπλό έπαιξε ένας συγκεκριμένος παίκτης που έσωσε την ομάδα του Άκη Μάντζιου σε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις της Ένωσης.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος "τρέλανε" τους πάντες με την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ. Ο 22χρονος πορτιέρο έκανε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις και ήταν ο κύριος παράγοντας που ο Λεβαδειακός κράτησε το υπέρ του σκορ.

Μετά και από αυτή την εμφάνιση του Τσιντώτα είναι λογικό να αρχίσουν πάλι τα σενάρια για μεταγραφή με πιο "ζεστό" αυτό που αφορά τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει μείνει ικανοποιημένος ούτε από τον Όλσεν, ούτε και από τον Γλύκο, ο οποίος είναι και τραυματίας, ενώ ο μικρός Μελίσσας δεν μπορεί να κριθεί από τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε εναντίον του Πλατανιά.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας στρέφονται στην περίπτωση του Τσιντώτα, τον οποίο παρακολουθούν από το παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" στη Λιβαδειά και η χθεσινή του "παράσταση" εναντίον της ΑΕΚ ήρθε για να βάλει ακόμα περισσότερο "ζουμί" στο ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολική ανατροπή με Μπουμάλ! Ποιος ΠΑΟ; Πάει στη...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags