Facebook Pixel Το μάθατε; Φοβερή ανατροπή για Μουρίνιο!
| 2015-12-27 16:10:00

Το μάθατε; Φοβερή ανατροπή για Μουρίνιο!

Το μάθατε; Φοβερή ανατροπή για Μουρίνιο!

Εκεί που όλα δείχνουν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα δημοσίευμα έρχεται να ανατρέψει τα πάντα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος να κάτσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, εάν αποχωρήσει ο Λουίς Φαν Χάαλ, κάτι που είναι πλέον πολύ πιθανό, ωστόσο ένα νέο δημοσίευμα από την εφημερίδα "Sunday People" έρχεται να κάνει μια νέα αποκάλυψη για το μέλλον του "Special One".

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο έχει εκμυστηρευτεί στον καλό του φίλο και μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, πως θα αναλάμβανε υπό προϋποθέσεις την εθνική Αγγλίας.

Η μία προϋπόθεση είναι να μην έβρισκε κάποιο σύλλογο, ενώ η δεύτερη είχε να κάνει με το κατά πόσο θα ήταν "ορφανή" η θέση των "λιονταριών" μετά το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρόι Χόντσον έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Euro 2016, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα καμία συζήτηση για το μέλλον του και κάπου εδώ έρχεται και κολλάει το δημοσίευμα για τον Μουρίνιο.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι είχε δηλώσει σε παλιότερη στιγμή ότι θα ήθελε να παραμείνει με την οικογένειά του στο Λονδίνο, ενώ όταν ακόμα ήταν στον πάγκο των "μπλε" είχε πει ότι ο πάγκος της εθνικής Αγγλίας αποτελεί δελεαστική επιλογή για οποιονδήποτε προπονητή.

Μένει να δούμε τι απ' όλα αυτά ισχύει...

***Ρίχνει "βόμβα" ο Ιβάν με παικταρά που θέλει η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags