Facebook Pixel «Ξεφτίλα να σώζουν τον Άρη δύο άτομα από την Βέροια»!
| 2015-12-28 18:10:00

«Ξεφτίλα να σώζουν τον Άρη δύο άτομα από την Βέροια»!

«Ξεφτίλα να σώζουν τον Άρη δύο άτομα από την Βέροια»!

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας και μίλησε για το παρόν και το μέλλον του Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός ανφέρθηκε στην έλλειψη παραγόντων στον Αρη και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για το οποίο ανέφερε πως αν η Nova κλείσει τη «στρόφιγγα», αυτό θα πάψει να υφίσταται.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Βέροια
: «Η Βέροια δεν πάει άσχημα και είναι μια ομάδα που δείχνει μια καλύτερη εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια της όπου μετά τον Ολυμπιακό νομίζω ότι είναι η ομάδα με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Εντός που έχει να αντιμετωπίσει οργανωμένες άμυνες έχει πρόβλημα και έχασε πολλά παιχνίδια έστω και αν έπαιξε με μεγάλους αντιπάλους»

Για τη συνεργασία Καρυπίδη-Άρη: «Επειδή γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, είμαι επιφυλακτικός. Ο Άρης έχει μικρύνει πάρα πολύ και πρέπει να μεγαλώσει με σταθερό βήμα και όχι απότομα γιατί αυτά τα έχουμε δει και στο παρελθόν, που έκανε βήματα στο κενό, έπεσε και γκρεμίστηκε. Ο Άρης θα είναι στην Β Εθνική του χρόνου, αλλά πρέπει να κοιτάει στη Σούπερ Λιγκ. Συγχρόνως, ένας Άρης χωρίς χρέη, δε θα πρέπει να δημιουργήσει νέα, ούτε και αυτός που θα τον πάρει να τον πουλήσει σε κάποιον άλλο για να βγάλει κάποιο κέρδος».

Για το ενδεχόμενο εισόδου νέων επενδυτών στον Άρη: «Δυστυχώς, στη Θεσσαλονίκη, δε βάζουμε μυαλό. Μη ενθουσιάζεστε τόσο εύκολα με κάποιον επενδυτή ή μην απογοητεύεστε. Ο Άρης του χρόνου δε θα χρωστάει και θα είναι ένα γωνιακό μαγαζί. Επομένως θα πρέπει να τον πάρει κάποιος να τον "περπατήσει" με στόχο να τον πάει ψηλά αφού είναι μέσα στις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Το μέγεθος του Άρη είναι τεράστιο. Εμένα με ενδιαφέρει πως θα φαίνεται ο Καρυπίδης μετά από δύο χρόνια, στη Super League, όχι όπως είναι τώρα. Όταν θα τον δούμε τότε, μην είναι αργά. Θα πρέπει στον Άρη να μπουν επενδυτές που θα εγγυηθούν ότι θα τον πάνε ψηλά».

Για την έλλειψη παραγόντων: «Είναι ξεφτίλα για τον Άρη, να τον σώζουν δύο άνθρωποι από τη Βέροια, ο κ. Αρβανιτίδης και ο κ. Καρυπίδης. Δεν είναι ντροπή για τη Θεσσαλονίκη; Αυτό δείχνει πόσο μικρός έχει γίνει ο Άρης και με στενοχωρεί και δείχνει τη γύμνια του. Αυτό δείχνει ότι ο Άρης είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο και μπορείς και το τρέχεις με αυτά τα χρήματα. Δεν είμαι αρνητικός για τον κ Καρυπίδη και τον κάθε κ. Καρυπίδη. Είμαι αρνητικός που ολόκληρος Άρης κατόρθωσε να στηρίζεται σε δύο ανθρώπους από την Βέροια. Ο Αρης είναι ολόκληρη Ελλάδα. Όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα δείχνει πόσο είχε πέσει το ποδόσφαιρο και ο Αρης. Το ποδόσφαιρο πάσχει από έλλειψη παραγόντων. Η Λάρισα δεν μίκρυνε με τον Κούγια; Όταν ένας παράγοντας αλλάζει 10 ομάδες και ο κόσμος της, τον αποδέχεται, πάει ότι σαν ομάδα είσαι άρρωστος. Αν η Nova πει «δεν πληρώνω αυτό το ποδόσφαιρο» θα κλείσουν όλα τα σωματεία. Άρα είναι ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags