Facebook Pixel ΑΕΚτζήδικο μήνυμα κατά της φτώχειας
| 2015-12-29 20:25:00

ΑΕΚτζήδικο μήνυμα κατά της φτώχειας

ΑΕΚτζήδικο μήνυμα κατά της φτώχειας

Προφανώς και το τελευταίο που είχε σημασία στο φιλικό της ΑΕΚ με την εθνική ομάδα των Αστέγων, ήταν το σκορ. Άλλωστε ήταν ένα ματς που δεν υπάρχουν ούτε νικητές, ούτε ηττημένοι έτσι κι αλλιώς. Και οι δυο ομάδες απόλαυσαν το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, μιας και το σύνθημα ήταν «γκολ στην φτώχεια», είναι σημαντικό ότι μπήκαν αρκετά γκολ. Η ΑΕΚ κέρδισε με 6-1 με τον Ανάκογλου να πετυχαίνει δυο μέσα σ” ένα λεπτό (10′,11′), τον Κορδέρο στο 13′ να κάνει το 3-0 και τον Βάργκας στο 27′ να ανεβάζει το σκορ στο 4-0. Παρεμπιπτόντως, ο Βενεζουελάνος έπαιξε για πρώτη φορά στην κορυφή της επίθεσης, αλλά σ” ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχαν συστήματα. Γκολ εβαλε στο δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΚ και ο νεαρός Γιαννούτσος από την Κ20 αλλά και ο Φαγιέ. Όμως το γκολ που πανηγυρίστηκε περισσότερα απ” όλα από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, ήταν αυτό που πέτυχε ο Ταφίλης στο 73′ με πέναλτι και μείωσε σε 5-1. Το σημαντικό ήταν η μπάλα και τα μηνύματα που έστειλε ένα τέτοιο ματς. Όσο για την εθνική ομάδα των Αστέγων, είχε οργάνωση και έχασε ακόμα και ευκαιρίες.

ΑΕΚ: Ντούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Βάργκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κρισάντους, Φαγιέ, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Ανδρεόπουλος, Γροντής.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΓΩΝ: Ζαρίφης, Γουατάρα, Μελέτης, Σίτσα, Ασημάκης, Ντανιούγκο, Παπαπαναγής, Αγγέλης, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μπέσου.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags