Facebook Pixel Καλά, αυτόν θα πάει να πάρει ο ΠΑΟΚ από Ελλάδα;
| 2015-12-30 12:15:00

Καλά, αυτόν θα πάει να πάρει ο ΠΑΟΚ από Ελλάδα;

Καλά, αυτόν θα πάει να πάρει ο ΠΑΟΚ από Ελλάδα;

Τι κι αν ο Βεζυρτζής δήλωσε πριν λίγες ημέρες πως θα αποκτηθούν "έτοιμοι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά", ο Δικεφάλος ετοιμάζεται για μία προσθήκη που σίγουρα θα συζητηθεί! 

Διαφορετική φαίνεται ότι είναι η φιλοσοφία του ΠΑΟΚ αυτή τη μεταγραφική περίοδο και μετά την πρόσληψη του Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος έχει ξεκάθαρα λόγο στις κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση της ομάδας.

Έτσι, μετά τον Γιώργο Γκαλίτσιο, ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για μία ακόμα προσθήκη στην άμυνα, αυτή τη φορά από τη Σούπερ Λιγκ, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον Γιαγια Μπανανά, τον Καμερουνέζο βασικό στόπερ του Πλατανιά. Πρόκειται για έναν δυνατό αμυντικό που έχει καλά προσόντα, αλλά δεν έχει δοκιμασθεί ποτέ σε top επίπεδο.

Ο συγκεκριμένος παίκτης λέγεται ότι βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να είναι ο "εκλεκτός" για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής.

Βέβαια, μιλάμε για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που αποτελεί "στοίχημα" για τον Δικέφαλο και σε καμία περίπτωση έναν "έτοιμο αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά" στην ομάδα. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η κλοπή της σεζόν! Top ομάδα πήγε να αρπάξει τον...

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags