Facebook Pixel «Θα κάνει εύκολα την διαφορά στον Παναθηναϊκό»!
| 2015-12-31 19:52:00

«Θα κάνει εύκολα την διαφορά στον Παναθηναϊκό»!

«Θα κάνει εύκολα την διαφορά στον Παναθηναϊκό»!

Αποθέωση για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού. Διαβάστε ποιος αναλύει τον Μέστο και γιατί είναι τόσο σίγουρος ότι θα ξεχωρίσει…

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζιαντομένικο Μέστο ο Βαγγέλης Μόρας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο αμυντικός της Βερόνα στάθηκε στην ποιότητα του 33χρονου Ιταλού μπακ, που απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Παράλληλα, εμφανίστηκε σίγουρος για την επιτυχία της μεταγραφής, τονίζοντας πως η αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών δεν θα τον επηρεάσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μόρας στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

«Τα τελευταία χρόνια είχε λίγες συμμετοχές όμως αυτό δεν έχει σημασία γιατί έχει δείξει την αξία του. Είναι ένα δεξί μπακ που μπορεί να παίξει όλη την πλευρά. Έχει ποιότητα και είναι πολύ καλός στο κομμάτι της τακτικής, πράγμα που είναι βασικό για να κρατηθείς και να κάνεις καριέρα στην Ιταλία. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, που έχει πέσει η ποιότητα, μπορεί να κάνει την διαφορά.

Το δυνατό του σημείο είναι η επίθεση. Τα καλύτερά του χρόνια τα έχει κάνει στην Τζένοα, με προπονητή τον Γκασπερίνι, που έχει επιθετική φιλοσοφία. Ο ρυθμός στην Ελλάδα είναι πολύ πιο χαμηλός κι έτσι με την εμπειρία που έχει θα είναι εύκολα για αυτόν εδώ.
Έχει παίξει σε καλές ομάδες με γεμάτες χρονιές. Δεν ήταν εύκολο να βρει χρόνο συμμετοχής με τον Μπενίτεθ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags