Facebook Pixel Τα έχασαν με Μέστο στον Παναθηναϊκό!
| 2015-12-31 20:13:00

Τα έχασαν με Μέστο στον Παναθηναϊκό!

Τα έχασαν με Μέστο στον Παναθηναϊκό!

Εντυπωσιασμένοι έχουν μείνει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων του Τζιαντομένικο Μέστο..

Πολύ σύντομα, ίσως ακόμη περισσότερο από ό,τι θα περίμεναν και οι πλέον αισιόδοξοι, θα μπορεί ο Τζιαντομένικο Μέστο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Και αυτό διότι, όπως τονίζεται από την πλευρά των «πρασίνων», τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ιταλός δεξιός φουλ μπακ ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Οι επιδόσεις του σε βασικούς τομείς που φανερώνουν τη φυσική κατάσταση ενός ποδοσφαιριστή, δηλαδή εκρηκτικότητα, ταχύτητα και αλτικότητα είναι εξαιρετικές και έρχονται ως… απάντηση στους όποιους ενδοιασμούς για την ηλικία του ή την αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών.

Παράλληλα, φανερώνουν και τον επαγγελματισμό του 33χρονου ποδοσφαιριστή που δεν… άφησε τον εαυτό του αγύμναστο το διάστημα που δεν συνεργαζόταν με κάποια ομάδα.

Το μόνο πεδίο στο οποίο βρίσκεται λίγο πιο κάτω σε σχέση με τους νέους συμπαίκτες του είναι εκείνο της αντοχής, κάτι που βεβαίως θεωρείται απολύτως λογικό και φυσικά θα «διορθωθεί» μέσα από την ένταση των αγώνων και μέχρι να βρει το ρυθμό του.

Με βάση τα παραπάνω, το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» έχει το δικαίωμα να αισιοδοξεί πως πολύ σύντομα ο Μέστο θα είναι σε θέση να βοηθήσει και να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags