Facebook Pixel Tσαμόπουλος για Ολυμπιακό: Ο προγραμματισμός είναι το μυστικό
| 2016-01-03 11:40:00

Tσαμόπουλος για Ολυμπιακό: Ο προγραμματισμός είναι το μυστικό

Tσαμόπουλος για Ολυμπιακό: Ο προγραμματισμός είναι το μυστικό

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τη φετινή επιτυχία του Ολυμπιακού...

Ημερολόγιο γέφυρας. Ημέρα 82η.
- Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους. Το θέμα είναι «να μη μας χαλάσουν το μυαλό» όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης, όταν καθόταν στον πάγκο των Πειραιωτών. Ολα τα άλλα θα τα βρούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Η ζωή συνεχίζεται αδιαφορώντας για το τι περνάει ο καθένας μας.

- Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα, Πρωτοχρονιά, θα την περάσουν στο γήπεδο. Οσο κάθισαν, κάθισαν. Και οι προπονήσεις έχουν μεγάλη ένταση και διάρκεια. Αυτό που γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες. Εχει αρχίσει μία μίνι χειμερινή προετοιμασία.

- Το μήνυμα το πήραν οι ποδοσφαιριστές. Ο προγραμματισμός είναι το μυστικό μέσω του οποίου μπορείς να κρατήσεις συγκεντρωμένους τους παίκτες σου μέσα στους στόχους. Η σοβαρότητα στην προπόνηση βάζει το πλαίσιο.

- Διότι η διαφορά που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» με τους ανταγωνιστές τους είναι πολύ μεγάλη και χρειάζεται μεγάλη προσήλωση στις προπονήσεις για να ανεβάζεις συνεχώς ρυθμό και να μην επαναπαύεσαι.

-  Και το μεγάλο κίνητρο είναι η Ευρώπη, η διάκριση στο Europa League.

- Επιπροσθέτως, ο Σίλβα συμμαζεύει το ρόστερ ώστε να αυξήσει τον εσωτερικό ανταγωνισμό, όπως συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

- Ο Πορτογάλος στους πρώτους μήνες είδε αυτά που ήθελε και τώρα πιστεύω ότι φτιάχνει ομάδα και για την επόμενη χρονιά, όταν οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να παίξουν προκριματικά για την είσοδό τους στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

- Αλλάζουν τα δεδομένα από το καλοκαίρι λόγω της πτώσης της Ελλάδος στη βαθμολογία της UEFA. Ο Ολυμπιακός έχει απομείνει μόνος του να σηκώνει το βάρος της εκπροσώπησης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, αφού οι εσωτερικοί του αντίπαλοι δεν φέρνουν πόντους.

- Ολες αυτές τις παραμέτρους τις έχουν λάβει υπόψη τους στο Μεγάλο Λιμάνι και κινούνται ήδη μεθοδικά για να είναι πανέτοιμοι όταν πρέπει.

- Ο προγραμματισμός είναι αγωνιστικο-οικονομικός και γίνεται στα πρότυπα λειτουργίας σύγχρονων διεθνών εταιρειών. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.

- Ποδαρικό για το 2016 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί στη Superleague.

Πηγή: Γαύρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags