Facebook Pixel Θα γκρεμίσουν την Τούμπα αν γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο...
| 2016-01-04 14:15:00

Θα γκρεμίσουν την Τούμπα αν γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο...

Θα γκρεμίσουν την Τούμπα αν γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο...

Τα άκουσαν τα μαντάτα οι οπαδοί του Δικεφάλου; Ότι ο Σαββίδης σκέφτεται να φέρει πίσω στην ομάδα κάποιον που θα προκαλέσει σίγουρα αρκετές συζητήσεις αλλά και αντιδράσεις!

Η ριζική ανανέωση στα διοικητικά του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη έχει αποχωρήσει από την προεδρία ο Αγγελίδης, ο Άρνεσεν έχει χάσει πολλές από τις αρμοδιότητές του, ενώ ο Βεζυρτζής έχει βγει δυναμικά μπροστά, δείχνοντας ότι θα αναλάβει πολλά καθήκοντα όσο περνάει ο καιρός.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις που αφορούν την αναδιάρθρωση στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ομάδας φαίνεται πως σχεδιάζει νέες προσθήκες που μπορούν μάλιστα να προκαλέσουν πολλές συζητήσεις αλλά και αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν φήμες από τη Θεσσαλονίκη, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του Ζήση Βρύζα! Είναι αλήθεια ότι ο Σαββίδης έδιωξε με βαριά καρδιά τον παλαίμαχο επιθετικό και πως δεν έπαψε ποτέ να τον συμβουλεύεται από τότε που αποχώρησε από την Τούμπα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ πιστεύει ότι ο Βρύζας μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμα στην ομάδα και γι΄ αυτό είναι πολύ πιθανό να τον εντάξει εκ νέου στο δυναμικό του συλλόγου. 

Πάντως, σε αυτό το ενδεχόμενο είναι δεδομένο ότι αρκετοί οπαδοί του Δικεφάλου θα εκφραστούν αρνητικά, καθώς ο παλαίμαχος επιθετικός αποχώρησε από την ομάδα ως βασικός υπεύθυνος των προηγούμενων αποτυχιών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags