Facebook Pixel Θα τον πάρει από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός;
| 2016-01-05 14:30:00

Θα τον πάρει από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός;

Θα τον πάρει από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός;

Πληροφορίες που δημοσιεύονται σε "ερυθρόλευκο" Μέσο αποκαλύπτουν ενδιαφέρον των πρωταθλητών για ξένο άσο που προβάρει τα κιτρινόμαυρα! Λέτε να γίνει τέτοιο ...χουνέρι;  

Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει εύκολα τη διαφορά στην ομάδα έχει εντοπίσει η ΑΕΚ από τη Superleague και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο λόγος για τον άσο του Παναιτωλικού, Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση εναντίον του Παναθηναϊκού και όπως σας αποκαλύψαμε και χθες, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Γκουστάβο Πογιέτ.

Η μεταγραφή μπορεί να προχωρήσει αφού οι Αγρινιώτες δεν μπορούν να καλύψουν τη ρήτρα αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με την Ιντεπεντιέντε. 

Πάντως, τα πράγματα ενδέχεται να δυσκολέψουν για την Ένωση, αν επιβεβαιωθούν οι σημερινές πληροφορίες που δημοσιεύονται σε έγκυρο "ερυθρόλευκο" Μέσο και αναφέρουν ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού!

Οι πρωταθλητές έχουν τσεκάρει τον Αργεντίνο και είναι πολύ πιθανό να σκέφτονται να μπουν "σφήνα" στην ΑΕΚ και να τον αποκτήσουν εκείνοι, προσθέτοντας ακόμα μία ποιοτική λύση στον χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.

Μένει να δούμε ποια από τις δύο θα κάνει πιο γρήγορα την κίνησή της, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και την επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χτυπάει παικταρά ο Ιβάν! Τον ήθελε κι ο Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags