Facebook Pixel Επιμένουν οι Πολωνοί για Χαμαλάινεν και ΠΑΟΚ
| 2016-01-07 18:27:00

Επιμένουν οι Πολωνοί για Χαμαλάινεν και ΠΑΟΚ

Επιμένουν οι Πολωνοί για Χαμαλάινεν και ΠΑΟΚ

Το όνομα του Κάσπερ Χαϊμαλάινεν συνεχίζει να παραμένει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της αναζήτησης ενός μεσοεπιθετικού που θα μπορέσει να βοηθήσει τον «Δικέφαλο» στην ανάπτυξη, δίνοντας λύση στο επιθετικό του πρόβλημα.

Πριν από λίγο η πολωνική ιστοσελίδα «gloswielkopolski.pl» αναφερόμενη στο μέλλον του ποδοσφαιριστή αναφέρεται και πάλι στον «Δικέφαλο».

Όπως υποστηρίζουν οι Πολωνοί ο Χαϊμαλάινεν έχει δεχτεί πρόταση από τη Λέγκια Βαρσοβίας, μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια της Λεχ Πόζναν να τον διατηρήσει στο δυναμικό της στο φινάλε του συμβολαίου του με την ομάδα τον Δεκέμβρη του 2015.

Αυτό που τονίζεται είναι ότι η πρόταση της Λέγκια αγγίζει τις 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως και είναι διπλάσια από τα χρήματα που έπαιρνε ο ποδοσφαιριστής στη Λεχ Πόζναν, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα ελκυστική.

Στο τέλος του δημοσιεύματος αναφέρεται ότι εκτός από τη Λέγκια που είναι ο νέος «μνηστήρας» του παίκτη, μία πάρα πολύ καλή επιλογή για τον Χαϊμαλάινεν είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει επίσης κάνει μία εξαιρετική οικονομικά πρόταση στον παίκτη, δελεάζοντας τον...

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags