Facebook Pixel "Η Λέγκια νίκησε ΠΑΟΚ και πήρε Χαμαλάινεν"!
| 2016-01-08 23:32:00

"Η Λέγκια νίκησε ΠΑΟΚ και πήρε Χαμαλάινεν"!

"Η Λέγκια νίκησε ΠΑΟΚ και πήρε Χαμαλάινεν"!

Ασχέτως του αν ο Δικέφαλος ασχολήθηκε με την περίπτωση του Κάσπερ Χαμαλάινεν, στην Πολωνία πανηγυρίζουν που η Λέγκια τον "έκλεψε" από τους Θεσσαλονικείς!

Η ιστοσελίδα Legia Sport αποκάλυψε πριν από λίγο ότι ό Φιλανδός συμφώνησε με τους όρους του Club της Βαρσοβίας και το απόγευμα της Παρασκευής προσγειώθηκε στη Βαρσοβία. Πριν από την τελική συνάντηση που θα κάνει το βράδυ, θα περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιο για το οποίο ήδη έχει συμφωνήσει.

Από εκεί και πέρα αναφέρεται ότι ο παίκτης αγωνίστηκε στη Λεχ Πόζναν επί τρία χρόνια, αλλά η συγκεκριμένη ομάδα δεν κατάφερε να τον κρατήσει και αυτός θα είναι ο τέταρτος παίκτης που η Λέγκια αποκτά από την Λεχ.

Αφού περιγράφονται μερικές κινήσεις και διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες, αναφέρεται ότι τελευταίοι στην διεκδίκησή του έμειναν μόνο ο ΠΑΟΚ και η Λέγκια.

«Απέναντι στους Έλληνες η Λέγκια κέρδισε τη μάχη για έναν παίκτη που για τρία χρόνια παίζει στο πρωτάθλημα και σκόραρε 33 γκολ ενώ έδωσε 23 ασίστ».

Οι Πολωνοί θυμίζουν ότι στις περασμένες δύο μεταγραφικές μάχες της Λέγκια με τον ΠΑΟΚ, κέρδισε η Ελληνική ομάδα που πρόπερσι απέκτησε τον Μακ και το 2013 τον Ινίγο Λόπεθ.

Με βάση τις πληροφορίες των Πολωνών ο παίκτης θα αμείβεται με 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως και ένας από τους λόγους που επέλεξε την Λέγκια από τον ΠΑΟΚ είναι και το Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που πιο εύκολα θα πάει με τους Πολωνούς και όχι με τον ΠΑΟΚ που… «έχει δύσκολους αντιπάλους».  

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags