Facebook Pixel Κακέτσης για Ψωμιάδη και το στεφάνι του Μελισσανίδη!
| 2016-01-09 18:17:00

Κακέτσης για Ψωμιάδη και το στεφάνι του Μελισσανίδη!

Κακέτσης για Ψωμιάδη και το στεφάνι του Μελισσανίδη!

Ο Στιβ Κακέτσης μιλάει για τον καλό του φίλο Μάκη Ψωμιάδη που «έφυγε», αλλά και για το θέμα που έχει προκύψει, σχετικά με το εάν έπρεπε ή δεν έπρεπε να στείλει στεφάνι στην κηδεία ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, ο οποίος μίλησε για τον εκλιπόντα Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και τον Μάκη Γιαννουσάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον Μάκη Ψωμιάδη: «Χάθηκε ο Μάκης. Λυπάμαι. Ίσως έβλαψε τον εαυτό του. Δεν θεωρώ ότι είναι αλήθεια όσα του έχουν προσάψει. Σήμερα ήταν να υποβληθεί στην επέμβαση. Έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο την ημέρα που είχε διαγνωστεί ότι έπρεπε να κάνει την εγχείρηση. Έχω το πόδι μου και δεν μπορώ να περπατήσω και δεν πήγα στην κηδεία. Έχω το μυαλό μου στον Μάκη. Ήταν ένας υπερήφανος άνθρωπος. Δεν είχε μιλήσει ποτέ για να εκθέσει κανέναν. Ήταν σοβαρός, παρόλα όσα του είχαν προσάψει οι εφημερίδες. Έχει έναν καλό γαμπρό, τον Μπουρούση, ο οποίος του έφερε δύο εγγονάκια στη ζωή. Εγώ με τον Μάκη είμαστε φίλοι 40 χρόνια. Οι περισσότεροι που είχα βοηθήσει στην δουλειά εξαφανίστηκαν. Αυτός, όταν ήμουν νοσηλευόμενος στον Ερυθρό Σταυρό, ήρθε με το πούρο του και είπε ότι ήταν εδώ για μένα (οικονομικά). Εγώ δεν είχα ανάγκη τα λεφτά, αλλά ο λόγος του με χόρτασε. Όταν έγιναν επιθέσεις προς το πρόσωπο του Ψωμιάδη εγώ ήμουν με το μέρος του. Ευχαριστήθηκα που ο Μελισσανίδης έστειλε στεφάνι γιατί δείχνει μια ανθρωπιά και μια προσωπικότητα. Ο Μελισσανίδης, χωρίς να προσπαθώ να τον εκθειάσω, σε αυτή τη φάση έδειξε το ανθρώπινο στοιχείο του και έστειλε στεφάνι».

 

Για τον Μάκη Γιαννουσάκη: «Ο Γιαννουσάκης ήταν πολύ φίλος με τον Μάκη. Την πρωτοχρονιά είχε πάει ο Ψωμιάδης να τον επισκεφθεί στη φυλακή. Στην υπόθεση του Noor 1 πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη χωρίς να επηρεαστεί από κανέναν και όταν βγει το αποτέλεσμα τότε να πούμε τι έγινε. Υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να αθωωθεί κάποιος κατηγορούμενος».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βουΐζει: "Επιστρέφει" στο Λιμάνι ο παιχταράς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags