Facebook Pixel Απίστευτη ανακοίνωση για Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Τιποτένιε μισθοφόρε, σου ευχόμαστε τα χειρότερα»!
| 2016-01-11 18:27:00

Απίστευτη ανακοίνωση για Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Τιποτένιε μισθοφόρε, σου ευχόμαστε τα χειρότερα»!

Απίστευτη ανακοίνωση για Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Τιποτένιε μισθοφόρε, σου ευχόμαστε τα χειρότερα»!

Για ποιον πρώην Σουπελιγκάτο αμυντικό, που έχει περάσει από Άρη και Ηρακλή, βγήκε αυτή η ανακοίνωση από οργανωμένους οπαδούς της νυν ομάδας του;
 

Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

 

Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται εκτός πλάνων στον κυπριακό σύλλογο, προπονείται μόνος του και οι οπαδοί του καταλογίζου ότι «κάθεται» πάνω στο συμβόλαιο του και δεν αποχωρεί από την ομάδα.

 

Την περασμένη Πέμπτη εξέδωσε ο ΣΥ.ΦΙ.Ε ΕΝΠ της εξής ανακοίνωση: «Ο σεβασμός και η εκτίμηση προς ορισμένους μετατρέπονται πολύ εύκολα σε θυμό και αηδία όταν το χρήμα μπαίνει πάνω από την ομάδα που δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε τα βράδια. Ορισμένοι "ποδοσφαιριστές" εκμεταλλεύονται την ομάδα μας. Το ποτήρι ξεχείλισε, ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ αλήτες που δεν συμβιβάζονται με τίποτα και μόνη τους σκέψη είναι το χρήμα, δεν θα τους ανεχτούμε ούτε μια μέρα παραπάνω.

ΥΓ: ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Ή ΘΑ ΣΑΣ Γ...

Διευκρίνηση: ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ!!

Ο ΣΥ.ΦΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ…».

 

Ο πρώην παίκτης των Ηρακλή, Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης προχώρησε σε καταγγελία στις Αρχές και οι οπαδοί επανήλθαν με νέα ανακοίνωση.

 


«Θα θέλαμε δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κύριο Γ.Π για τον επαγγελματισμό του. Ο άνθρωπος που εδώ και 6 μήνες πληρώνεται 4000 € τον μήνα για να προπονείται μόνος του απέδειξε πόσο άντρας είναι καταγγέλλοντας τον λογαριασμό αυτό στην αστυνομία.


Παλιόφιλε, τιποτένιε μισθοφόρε πλέον καιρός να αλλάξεις και πόλη διαμονής γιατί ο κόσμος έμαθε και ξέρει τι κουμάσι είσαι. Σήμερα δεν είχες τα κότσια να βρεθείς στο γήπεδο. Σου ευχόμαστε τα χειρότερα από καρδιάς!».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags