Facebook Pixel Φοβερός Καίσαρης για Ψωμιάδη και ΑΕΚ!
| 2016-01-12 16:06:00

Φοβερός Καίσαρης για Ψωμιάδη και ΑΕΚ!

Φοβερός Καίσαρης για Ψωμιάδη και ΑΕΚ!

Δεν συγχωρούν στον Ψωμιάδη ότι ποτέ δεν τους πλήρωσε.

Η ΠΑΕ συγχωρεί, ο λαός της ΑΕΚ ποτέ. Ο λόγος για το πανό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Και το συναφές σχόλιο: Σιγά, ρε μάγκες. Κατουράτε και λίγο. Κατ' αρχάς, καμία ΠΑΕ δεν συγχώρεσε κανέναν. Στεφάνι έστειλε στην κηδεία του Ψωμιάδη. Αλλο τα συλλυπητήρια κι άλλο η συγχώρεση. Που δεν τη ζήτησε και κανένας άλλωστε. Από κει και πέρα: Ποια είναι αυτά τα τσουτσέκια που μιλάνε για λογαριασμό του λαού της ΑΕΚ; Αυτοί μπορούνε να μιλήσουνε μόνο για την πάρτη τους. Για το μαγαζί τους. Για την Ορίτζιναλ. Για τον λαό της ΑΕΚ, όχι.

Και πάμε τώρα στο διά ταύτα: Το αν συγχωρούνε, που δεν τους το ζήτησε και κανένας, ξαναλέμε, είναι δικό τους θέμα. Το θέμα είναι ότι ξεχνάνε. Και πολύ εύκολα μάλιστα. Εχουνε ξεχάσει κι έχουνε πάει πάσο στη διάλυση της Ερασιτεχνικής. Την πήρανε στα χέρια τους με πρόεδρο τον Χατζηχρήστο και δεν αφήσανε τίποτα όρθιο. Μέχρι και τον Δρόσο, τον στοιχηματατζή, είχαν εμφανίσει για σωτήρα στο μπάσκετ. Αυτόν που στη συνέχεια είχε συλληφθεί για υπεξαίρεση, απάτη, απιστία. Ξεχάσανε τις διαδηλώσεις που κάνανε για τον Αδαμίδη. Ξεχάσανε το ντου στο ματς με τον Πανθρακικό, για να σιγουρευτεί ο υποβιβασμός στη Γάμα Εθνική. Ξεχάσανε τις αποκαλύψεις του Λίνεν, ότι στο προηγούμενο παιχνίδι, στα Γιάννενα, κάποιοι ποδοσφαιριστές θέλανε να χάσει η ομάδα. Οπως κι έχασε. Ξεχάσανε τη διάλυση και τον υποβιβασμό και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Ξεχάσανε ότι η Ερασιτεχνική δεν έχει γραφεία, δεν δημοσιεύει τα τελευταία χρόνια ισολογισμούς.

Δεν είχανε κανένα πρόβλημα, να πάρουνε διακόσια ευρώ δωρεά από τον Γρανίτσα που γκρέμισε το γήπεδο. Δεν είχανε κανένα πρόβλημα με τους Κοτσάτους, τους Κοσμάτους και τους άλλους περίεργους που περάσανε από την Ερασιτεχνική. Ή μήπως είχανε κανένα πρόβλημα με τον Ψωμιάδη, όσο ήταν αυτός στην ΑΕΚ; Οταν είχε μπει μάλιστα στην Ερασιτεχνική, για να πάρει το μπάσκετ, τον είχαν υποδεχθεί μετά βαΐων και κλάδων. Στα χέρια τον είχανε σηκώσει, όταν έκανε τη μεταγραφή του Γαλακτερού. Κι όταν πήρε την ΠΑΕ, κότες λυράτες. Σούζα, σαν τον πελαργό στο ένα πόδι. Ούτε καν στο γήπεδο δεν τολμάγανε να πάνε. Εξω καθόντουσαν και κάνανε σιωπηρή διαμαρτυρία. Οχι για τον Ψωμιάδη. Γι' αυτόν καθ' αυτόν τον Ψωμιάδη, ήταν τουμπεκήδες. Με τις επιλογές του είχαν διαφωνήσει: Τον Μπάγεβιτς και τον Γεωργάτο. Τα νταηλίκια τους και οι μαγκιές τους ήτανε μέχρι τον Μπάγεβιτς. Μέχρι εκεί που τους έπαιρνε. Οταν δεν γουστάρεις κάποιον, τον πολεμάς όταν είναι ζωντανός. Οταν είναι όρθιος. Οχι όταν έχει πεθάνει.

Το Κύπελλο, όμως, που είχε πάρει η ΑΕΚ, στον τελικό με τον Ολυμπιακό, το πανηγυρίσανε. Οχι μόνο η Ορίτζιναλ, αλλά όλοι οι ΑΕΚτζήδες, σε όλη την Ελλάδα. Μόνο επί Ψωμιάδη καταφέρανε για μία και μοναδική φορά να πάρουνε τίτλο από τον Κόκκαλη. Αφού, λοιπόν, δεν ξεχνάνε και δεν συγχωρούν, έπρεπε να ζητήσουν από την ΠΑΕ το Κύπελλο αυτό να επιστραφεί στην ΕΠΟ. Να το βάλουνε σ' ένα κουτί, να το πακετάρουνε και να το στείλουνε πίσω: «Εμείς, σαν τίμιοι ΑΕΚτζήδες που είμαστε, δεν θέλουμε το Κύπελλο του Ψωμιάδη». Ετσι πάει. Αφού σε ενοχλεί ο Ψωμιάδης (ακόμα και νεκρός), επιστρέφεις το Κύπελλο.

Από κει και πέρα, ποιος πέρασε από την ΑΕΚ και δεν άφησε χρέη; Ποιος πέρασε από την ΑΕΚ και έκανε άσπιλη και αμόλυντη διαχείριση; Ούτε ένας. Τέρατα και σημεία βρήκανε οι ορκωτοί λογιστές στη θητεία του Ντέμη Νικολαΐδη (φωτό). Κι έγραφε ο συγχωρεμένος, ο Γιάννης Ξενάκης, στην «Ελευθεροτυπία»: «Αθλητική Eνωση Κονόμας». Οχι για την ΑΕΚ του Ψωμιάδη, αλλά για την ΑΕΚ του Ντέμη. Θα πρέπει, λοιπόν, να ακυρωθούν τα γκολ που έχει βάλει με τη φανέλα της ΑΕΚ. Και στο φινάλε, ποιοι είναι αυτοί της Ορίτζιναλ, που θεωρούν εαυτούς τιμητές των πάντων; Ποιος ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο Χατζηχρήστος; Τι δουλειά έκανε; Ποιο ήταν το επάγγελμά του, μετά την αποφοίτησή του από τη Βαρβάκειο; Που να δικαιολογεί τις επισκέψεις του στο καζίνο. Από πού είχαν προκύψει οι καταθέσεις του στην Πίστεως; Να το πούμε, λοιπόν, με τη μία, για να τελειώνουμε: Αυτό που δεν συγχωρούν στον Ψωμιάδη είναι ότι δεν τους πλήρωσε. Δεν του συγχωρούν ότι χάσανε τα μεροκάματα. Κι αν είναι μάλιστα ο μοναδικός που σου στέρησε την κονόμα, δεν το ξεχνάς ποτέ. Αυτά.

Πάτσι. Εδωσε ό,τι χρώσταγε ο Σαμαράς στο Μητσοτακέικο.
-Οbserver

Στόχος της Αριστερής κυβέρνησης δεν είναι η μεγάλη φοροδιαφυγή, αλλά οι υδραυλικοί και οι κομμώτριες

ΠΕΝΤΕ κρίκοι, ένα τάλιρο. Η γελοιότητα σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Ο τρόπος δηλαδή που επέλεξαν οι μαθητευόμενοι μάγοι του ΣΥΡΙΖΑ, για να χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή. Οσοι θα παίρνουν, λοιπόν, αποδείξεις από υδραυλικούς, περιπτεράδες, ηλεκτρολόγους, φουρναρέους, ελαιοχρωματιστές κ.λπ., θα στέλνουν με sms τα στοιχεία της απόδειξης και θα παίρνουν μέρος σε κληρώσεις.

Κερδίζοντας από ηλεκτρικές συσκευές, μέχρι αυτοκίνητα. Οπως έκανε παλιά ο ΟΠΑΠ. Για το αν θα υπάρχει τζακ ποτ, όπως στο Λόττο, δεν έγινε γνωστό. Πέρα όμως από το καραγκιοζιλίκι, υπάρχει η ουσία. Υπάρχει, δηλαδή, η αδυναμία για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Κι επειδή από μόνοι τους είναι άχρηστοι, ζητάνε τη βοήθεια του κοινού. Και το κυριότερο: Ποιοι είναι οι στόχοι που βάζουν: Ποια είναι τα τάργκετ γκρουπ της κυβέρνησης, που έχει μάλιστα αυτοαναγορευθεί σε Αριστερή;

Τα λένε από μόνοι τους. Ούτε το μεγάλο κεφάλαιο είναι, ούτε οι εφοπλιστές, ούτε η μεγάλη φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή. Ούτε όλοι αυτοί που πτώχευσαν τις εταιρείες τους και βάρεσαν κανόνι, ενώ σε προσωπικό επίπεδο παραμένουν πάμπλουτοι. Στόχος της Αριστερής κυβέρνησης είναι οι υδραυλικοί, οι κομμώτριες και οι φαναρτζήδες που φτιάχνουν τα αυτοκίνητα. Αυτούς έχει βάλει στο σημάδι. Μαζί με όλους τους άλλους, που πουλάνε κάστανα, καλαμπόκια και κουλούρια στους δρόμους, χωρίς ταμειακές μηχανές.

Ο Καραμανλισμός έλαβε τέλος

ΚΥΡΙΑΚΟ με λένε κι όλα τα Καραμανλάκια κλαίνε. Αυτός που έχασε δεν ήταν ο Μεϊμαράκης. Αυτός είχε ξαναχάσει. Από τον Τσίπρα. Εχει συνηθίσει να χάνει. Τη μεγάλη ήττα, τη συντριβή, την έπαθε ο Καραμανλισμός. Καραμανλής άλλωστε, εδώ και επτά χρόνια, δεν υπάρχει. Βιολογικά, ναι. Τρώει, πίνει και τρεις μήνες το καλοκαίρι κάνει διακοπές. Λέμε ότι είναι ανύπαρκτος πολιτικά. Μόνο τον μισθό παίρνει. Σαν βουλευτής δεν υφίσταται. Δεν ανεβαίνει στο βήμα να μιλήσει, δεν κάνει ούτε μια ερώτηση. Κάπου κάπου, μόνο, ψηφίζει. Τίποτα άλλο.

Ο άλλος, ο Γιωργάκης, τουλάχιστον, έχει και κάποια μίλια στις αεροπορικές εταιρείες. Ταξιδεύει ανά τον κόσμο και μιλάει. Κάτι υποτίθεται ότι κάνει. Ο Κωστάκης τίποτα. Από το 2009, που έφυγε από πρωθυπουργός, δεν έχει βγει ούτε μια κουβέντα από το στόμα του. Δεν μιλάει. Μόνο τρώει. Μιλάει για λογαριασμό του ο Αντώναρος. Για να καλλιεργήσει τον μύθο του αμίλητου. Οτι δήθεν κινδύνευσε η ζωή του και διάφορες άλλες κουταμάρες. Είναι ένας τρόπος αυτός, για να διατηρείται σαν χρυσή εφεδρεία. Είτε για πρωθυπουργός, σε μια οικουμενική κυβέρνηση, είτε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αν είναι δυνατόν.

Οταν το μόνο που έκανε σαν πρωθυπουργός ήταν νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο δημόσιο χρέος. Που θα παραμείνει ακατάρριπτο στους αιώνες των αιώνων. Κληρονομικό δικαίωμα, λοιπόν, η ΝΔ, ανήκε στους Καραμανλήδες. Οι Καραμανλήδες είχανε αβαντάρει τον Σαμαρά, για να κερδίσει την Ντόρα. Και τώρα σπρώχνανε τον Βαγγέλα. Ολα έχουνε ένα τέλος όμως. Ηρθε ο Κυριάκος, κι έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Ο Καραμανλισμός έλαβε τέλος. Μετά τη χρεοκοπία της χώρας και τη χρεοκοπία των Παπανδρέου, ήρθε και η χρεοκοπία των Καραμανλήδων.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Πώς και δεν έχει βρει ακόμα ομάδα αυτός ο παικταράς ο Γκαλίτσιος;

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags