Facebook Pixel Τρελάθηκε με τους Παναθηναϊκούς: «Ντροπή»!!
| 2016-01-12 20:20:00

Τρελάθηκε με τους Παναθηναϊκούς: «Ντροπή»!!

Τρελάθηκε με τους Παναθηναϊκούς: «Ντροπή»!!

Ποιος Σουπερλιγκάτος ποδοσφαιριστής τα... χώνει στον κόσμο του Τριφυλλιού και γιατί; Μία φοβερή έκρηξη στο Facebook, που έχει όμως συγκεκριμένη αιτία.
 

Με μια ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ το facebook ο αρχηγός της Καλλονής, Γιώργος Μανούσος πήρε θέση για όσα διαδραματίστηκαν χτες στον αγώνα Καλλονή-Παναθηναϊκός, αλλά και για τις εναντίων του ύβρεις που άκουσε από φιλάθλους της Λέσβου.

Θυμίζουμε πως στο ματς της Δευτέρας, όπου υπήρχαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, στην εξέδρα του Τριφυλλιού σηκώθηκε πανό του Αιολικού (ομάδα του νησιού και... αντίπαλος της Καλλονής), ενώ ακούστηκε και το «εκεί, εκεί στη Β' Εθνική».

Ο Μανούσος λοιπόν, τα... έχωσε άσχημα στους συντοπίτες του και έκανε λόγο για ντροπή!
 

Αναλυτικά το μήνυμα του:

Όσα έγιναν χτες ήταν ντροπιαστικά για όλους τους Λέσβιους. Η ομάδα του νησιού θα προσπαθήσει εγώ και όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουμε να στενοχωρήσουμε όσους χαίρονται με τις ήττες μας. Όσο για μένα τι να πω. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε.


Το να δέχεσαι επίθεση από ξένους και αντιπάλους το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια παίζοντας ποδόσφαιρο που από παιδάκι τόσο πολύ αγαπώ και υπηρετώ πιστά δίνοντας πάντα τον καλύτερο των δυνατοτήτων μου αλλά να με βρίζουν οι συμπατριώτες μου Παναθηναϊκοί ξεπερνάει τον εαυτό μου!!! Μόνο ντροπή νιώθω για εσάς!!!
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη εξέλιξη με Κατίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags