Facebook Pixel Η αφιέρωση του Ανέστη
| 2016-01-17 20:51:00

Η αφιέρωση του Ανέστη

Η αφιέρωση του Ανέστη

Ο Γιάννης Ανέστης για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έπιασε πέναλτι και έχει καταφέρει μέσα στο 2016 με την σκληρή καθημερινή δουλειά να γυρίσει το… κουμπί υπέρ του μετά από το λάθος που είχε κάνει στο ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό 

Και στις δηλώσεις του στη NOVA ο Ανέστης σχολίασε «Προσπαθώ να δουλεύω σε όλα. Και στα πέναλτι μαζί με τον προπονητή μου, δουλεύουμε καθημερινά όλοι οι τερματοφύλακες. Σήμερα βρέθηκα εγώ πάλι να πιάσω ένα πέναλτι στο 0-1 και κράτησα την ομάδα μου μπροστά στο σκορ και τελικά ευτυχώς κερδίσαμε».

Για το που αφιερώνει την απόκρουση ο Ανέστης ήταν ξεκάθαρος για τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ενωσης Κώστα Καμπόλη και το πόσο τον έχει στηρίξει και βοηθήσει μέσω της προπόνησης. «Στον προπονητή τερματοφυλάκων. Πάλι σήμερα είδαμε σε βίντεο τα στημένα του ΠΑΣ Γιάννινα. Είδαμε τα πέναλτι, το είχε εκτελέσει πριν δύο εβδομάδες ο ίδιος παίκτης με την Ξάνθη δεξιά ψηλά και είπαμε να κάνουμε πάλι το ίδιο».

Τέλος, για το ματς ο πορτιέρο της ΑΕΚ σχολίασε «Μπήκαμε δυνατά από την αρχή, φάνηκε αυτό. Βάλαμε πρώτοι γκολ και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, κλειστήκαμε λίγο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν κομβικό το σημείο με το πέναλτι, μας έδωσε άλλη ψυχολογία η απόκρουση. Βάλαμε μετά το 2ο γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags