Facebook Pixel Ποιος προπονητής ζήτησε μεταγραφές και... ευχέλαιο;
| 2016-01-18 00:42:00

Ποιος προπονητής ζήτησε μεταγραφές και... ευχέλαιο;

Ποιος προπονητής ζήτησε μεταγραφές και... ευχέλαιο;

Τεχνικός ομάδας της Superleague έχει... ιδιαίτερες επιθυμίες, αν και για το πρώτο τα πράγματα είναι δύσκολα!

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για την καλή εικόνα του ΠΑΣ απέναντι σε μια μεγάλη όπως την χαρακτήρισε ομάδα και είπε χαριτολογώντας ότι η ομάδα θα κάνει ευχέλαιο και μεταγραφές για να ξορκίσει τους συχνούς το τελευταίο χρονικό διάστημα τραυματισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για μας αλλά και ταυτόχρονα πάρα πολύ δύσκολο. Παίζαμε με μια από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο γρήγορο γκολ που έβαλε η ΑΕΚ στο ξεκίνημα του ματς, στο χαμένο πέναλτι που είχαμε και στο γρήγορο γκολ που έβαλε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό δεν ακυρώνει την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, την πολύ καλή εικόνα που είχαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα καθώς δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις για ένα γκολ. Το σκορ δεν είναι καλό για μας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να πούμε αυτά που πιστεύουμε».

Για την αλλαγή του Τζημόπουλου και τον τραυματισμό του Μανιά: «Η αλλαγή του Τζημόπουλου ήταν αναγκαστική, ενώ και ο Μανιάς έχει πρόβλημα τραυματισμού».

Για το αν η επιλογή του 3-5-2 είναι συνειδητή ή έχει να κάνει με τους πολλούς τραυματισμούς: «Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Είναι πλεονέκτημα να μπορούμε να αλλάζουμε σχηματισμό για να μην ξέρει ο αντίπαλος πώς θα παίξουμε».

Για το αν αισθάνεται ότι είναι προπονητής σε μια σοβαρή ομάδα με όλα όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά: «Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη και σοβαρή ομάδα».

Για το θέμα Τσάβες: «Το θέμα του Τσάβες δεν είναι αγωνιστικό, δεν είναι δουλειά μου να το σχολιάσω. Είναι θέμα της διοίκησης».

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή και για το πρόβλημα που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή: «Προσπαθούμε για μεταγραφή. Δε συμφωνώ με το ότι είχαμε σήμερα πρόβλημα στο κέντρο. Μέχρι το 60’ που δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ είχαμε αξιοποιήσει τη μεσαία γραμμή στο έπακρο».

Για τους συχνούς τραυματισμούς και για το αν προτιμάει ευχέλαιο ή μεταγραφές: «Θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε και τα δύο».

Για το σε ποια θέση επιθυμεί ο ίδιος να αποκτηθεί παίκτης: «Οι επιλογές μας έχουν να κάνουν με τα δεδομένα. Δεν υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες και δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη απλά για να πάρουμε. Και ο πρόεδρος και εγώ είμαστε της ίδιας φιλοσοφίας σε αυτό». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags