Facebook Pixel Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης του Βελλίδη!
| 2016-01-19 11:24:00

Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης του Βελλίδη!

Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης του Βελλίδη!

Στον ΠΑΣ Γιάννινα “προσέχουν για να έχουν” και μετά τη διαφαινόμενη μετακίνηση του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη βρει τον εκλεκτό από την ελληνική αγορά που θα πάρει τη θέση του Έλληνα γκολκίπερ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για τη μετακίνηση του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ αφού οι Θεσσαλονικείς έχουν “ξεμείνει” από τερματοφύλακες και πιέζουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ως αποτέλεσμα, ο παίκτης είναι ένα βήμα από την αποχώρηση από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι διοικούντες της ομάδας φαίνεται πως δεν έχουν σκοπό να μείνουν με “σταυρωμένα χέρια” μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του Νο.1 του ρόστερ.

Έτσι, στα Γιάννινα κινούνται ήδη για την αντικατάσταση του Βελλίδη και “καλοβλέπουν” την περίπτωση του Κώστα Δαύκου της Καλλονής. Ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει 9 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ομάδας της Μυτιλήνης έχοντας πραγματοποιήσει ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις.

Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό αυτός να είναι ο διάδοχος του Βελλίδη κάτω από τα γκολπόστ του “Άγιαξ της Ηπείρου” στην πολύ πιθανή περίπτωση που ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του ΠΑΣ γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags