Facebook Pixel Μεγάλο όνομα από Ισπανία “χτυπάει” η ΑΕΚ!
| 2016-01-20 11:46:00

Μεγάλο όνομα από Ισπανία “χτυπάει” η ΑΕΚ!

Μεγάλο όνομα από Ισπανία “χτυπάει” η ΑΕΚ!

Η προοπτική απόκτησης γνωστού επιθετικού από την Primera Division έπεσε στο τραπέζι για τους “κιτρινόμαυρους”!

Η μεταγραφική ενίσχυση ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΑΕΚ παρουσία των Γκουστάβο Πογιέτ, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ώρα των Σπορ” αποφασίστηκε η ενίσχυση του ρόστερ με την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και ενός εξτρέμ.

Όσον αφορά το ζήτημα του επιθετικού, το επικρατέστερο όνομα όπως προέκυψε από τη σύσκεψη φέρεται να είναι αυτό του Ισπανού Νταβίντ Μπαράλ, ποδοσφαιριστή γνωστού από τη θητεία του σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο 32χρονος άσος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί με τη την πρώτη ομάδα της “Βασίλισσας”. Η πιο αξιοπρόσεκτη παρουσία του ήταν με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν, στην οποία αγωνίστηκε για έξι σεζόν έχοντας 50 γκολ σε 200 ματς. Αρκετά καλά τα πήγε και στη Λεβάντε όπου μέτρησε 18 γκολ σε 67 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Για τη θέση του εξτρέμ προτάθηκε ο 32χρονος Μίροσλαβ Ράντοβιτς. Πρόκειται για Σέρβο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί για 9 χρόνια στη Λέγκια Βαρσοβίας με 228 συμμετοχές και 53 γκολ. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην κινεζική Χεντέι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags