Facebook Pixel Μεγάλο μπαμ ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ!
| 2016-01-20 12:52:00

Μεγάλο μπαμ ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ!

Μεγάλο μπαμ ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ!

Μεταγραφή που θα κάνει “πάταγο” έχουν στα σκαριά οι ιθύνοντες του “Δικεφάλου”!

Μεταγραφικός πυρετός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης! Μετά την τελική συμφωνία για την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη και την ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ σειρά παίρνει το επόμενο μεγάλο ζήτημα για τον ΠΑΟΚ που δεν είναι άλλο από την προσθήκη ενός 10αριού που θα προσθέσει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Τούντορ.

Πρώτος στόχος του τεχνικού τιμ φέρεται να είναι ο Μπουμπάρακ Μπουσουφά. Πρόκειται για Μαροκινό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Μόσχας, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ρωσικής ομάδας. Ο 28χρονος είναι σιγουρα ένας παίκτης ικανός να “κάνει τη διαφορά” στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού είναι γνωστός για την καταπληκτική τεχνική κατάρτιση και την ταχύτητά του.

Ο Μπουσουφά έφτιαξε το όνομά του αγωνιζόμενος στην Άντερλεχτ καθώς στο διάστημα 2006-2011 έιχε 148 συμμετοχές με 48 γκολ και έφτασε να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως! Ακολούθησε μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων στην τότε ανερχόμενη δύναμη Ανζί με την οποία πέτυχε 11 γκολ σε 68 αγώνες. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η σημερινή του ομάδα, Λοκομοτίβ Μόσχας, στην οποία, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον ταλαντούχο μέσο.

Συνεπώς, ο ποδοσφαιριστής είναι λογικό να ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Όσο για τον Ιγκόρ Τούντορ, σίγουρα θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση σε περίπτωση που ο Μπουσουφά αποκτηθεί. Με δεδομένο ότι το μοναδικό καθαρόαιμο 10άρι στο ρόστερ είναι ο νεαρός Δημήτρης Πέλκας, ο Μαροκινός θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον προπονητή του ΠΑΟΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags