Facebook Pixel Νίνης: «Ήρθα στη Σαρλερουά γιατί με πίστεψαν»
| 2016-01-20 17:04:00

Νίνης: «Ήρθα στη Σαρλερουά γιατί με πίστεψαν»

Νίνης: «Ήρθα στη Σαρλερουά γιατί με πίστεψαν»

Ο Σωτήρης Νίνης είναι εδώ και λίγες ημέρες ποδοσφαιριστής της Σαρλερουά, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αντέα Στραματσόνι.

Ο 26χρονος χαφ μίλησε στην κάμερα της νέας του ομάδας για την επιλογή του να παίξει στο βελγικό πρωτάθλημα, καθώς και για τον -εκ νέου- συμπαίκτη του, Στέργο Μαρίνο.
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαρλερουά: «Ο σύλλογος κινήθηκε άμεσα και μου έκανε γρήγορα προσφορά, ενώ μου άρεσε επίσης το πρότζεκτ της ομάδας και του προέδρου. Με πίστεψαν, ένοιωσα καλά, οπότε διάλεξα να έρθω εδώ. Παρακολουθώ τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, έτσι και αυτό του Βελγίου, οπότε έχω μία εικόνα. Κάθε χρόνο το επίπεδο γίνεται όλο και καλύτερο. Όπως είπα και πριν, η εθνική ομάδα της χώρας είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA και αυτό σημαίνει πολλά. Πιστεύω ότι στα επόμενα χρόνια το πρωτάθλημα του Βελγίου θα είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης».

Τον συμπατριώτη και νυν συμπαίκτη του, Στέργο Μαρίνο: «Έπαιξα μαζί του τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, είμαστε φίλοι και θα με βοηθήσει σε ό,τι χρειαστώ. Στο γήπεδο μου μιλάει συνεχώς και προσπαθεί να μου εξηγήσει όσα χρειάζεται για να μάθω. Είναι καλό να έχω ένα συμπατριώτη και φίλο μου για να με βοηθήσει».

Το αν θα καταφέρει στα δυο χρόνια που έχει συμβόλαιο, να δείξει την αξία του: «Όταν παίζεις, όλα μπορούν να συμβούν. Ανεξάρτητα με το πόσα χρόνια έχει συμβόλαιο κάποιος, το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να παίξει και να βελτιωθεί».

Τους στόχους του μέσα στο 2016: «Πρώτα απ’ όλα να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη και δεύτερον να είμαι υγιής. Γενικά εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα. Αν η ομάδα πάει καλά, θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags