Facebook Pixel Ηχηρή αποχώρηση από ομάδα της Super League!
| 2016-01-20 19:04:00

Ηχηρή αποχώρηση από ομάδα της Super League!

Ηχηρή αποχώρηση από ομάδα της Super League!

Έλληνας φορ ζήτησε και μένει ελεύθερος. Πρόκειται για καλή περίπτωση. Σίγουρα θα ενδιαφερθούν πολλές ομάδες.
 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν από τις αρχές του 2015 στον Αστέρα Τρίπολης. Η φετινή σεζόν δεν είχει πάει καλά ως τώρα όμως για τον Έλληνα επιθετικό, αφού η φοβερή χρονιά του Απόστολου Γιάννου, του είχει μειώσει δραματικά το χρόνο συμμετοχής.

Έτσι λοιπόν ψάχνει για νέα ποδοσφαιρική στέγη, ώστε να πάει σε ομάδα με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Αστέρας έχει βγει στην αγορά για κάποιο φορ με τα ονόματα των Ντιέγκο Μεντόζα της Εστουντιάντες και Φλάβιο Σιαμπιτσέτι της Ντιέγκο Μπράουν, ομάδας δεύτερης κατηγορίας του Αργεντίνικου πρωταθλήματος, να έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η ανακοινωση της ΠΑΕ αναφέρει:


“Την Τετάρτη (20/01) πραγματοποιήθηκε κοινή συναινέση η λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια της SuperLeague και σε 3 του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας 1 γκολ το οποίο και σημείωσε στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (0-1)”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags