Facebook Pixel Θα "πάρει" τον Μακ από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός;
| 2016-01-21 12:00:00

Θα "πάρει" τον Μακ από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός;

Θα "πάρει" τον Μακ από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός;

Τρελό μεταγραφικό ντόμινο από την Ιταλία μπορεί να φέρει στο Λιμάνι παικταρά για τη γραμμή κρούσης και στο Δικέφαλο ένα τσουβάλι λεφτά! Πώς και γιατί; "Κλικ" κι έμαθες...  

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως δε θα πραγματοποιήσει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο τα ονόματα δε σταματούν να σκάνε το ένα μετά το άλλο και μέχρι τα τέλη του μήνα δε θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.

H τελευταία περίπτωση που εμφανίστηκε στα ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων ήταν αυτή του διεθνούς Ιταλού επιθετικού της Φιορεντίνα, Τζιουζέπε Ρόσι, ο οποίος είναι φευγάτος από τους "βιόλα" και ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και των Τζένοα, Βιγιαρέαλ, Λεβάντε και Γουέστ Χαμ.

Ο 28χρονος αποτελεί σίγουρα μια αξιοπρόσεκτη επιλογή, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία, αλλά και με ποιότητα που ξεχειλίζει.

Γι΄ αυτόν τον λόγο η Φιορεντίνα ψάχνεται να τον αντικαταστήσει. Και κάπου εδώ έρχεται να κολλήσει ένα τρελό παρασκήνιο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, το οποίο, αν συμβεί, πιθανότατα θα αλλάξει τις ισορροπίες για τις δύο ελληνικές ομάδες. 

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το "tuttomercatoweb.com" , η ιταλική ομάδα έχει βάλει στη λίστα της τον άσο του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, βλέποντας στο πρόσωπό του τον ιδανικό παίκτη που θα αναπληρώσει επάξια το κενό από την αποχώρηση του Ρόσι.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός είναι ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά τη φετινή σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας δε θα τον παραχωρούσαν έτσι απλά, χωρίς ένα μεγάλο οικονομικό αντάλλαγμα.

Φυσικά, ενδεχόμενη μεταγραφή του Ρόσι στον Ολυμπιακό (αν και χθες οι Ερυθρόλευκοι το διέψευσαν), θα δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων, αφού η Φιορεντίνα θα κάνει κρούση στον Μακ κι αν ο 24χρονος φύγει από τον ΠΑΟΚ, τότε ο Δικέφαλος θα αποδυναμωθεί αισθητά, αλλά δεδομένα θα γεμίσει με πολλά χρήματα τα ταμεία του.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, τόσο των Πειραιωτών σε θέματα μεταγραφών και ιδιαίτερα στο θέμα του Ρόσι (οι Ιταλοί επιμένουν για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας), όσο και της Φιορεντίνα και κατά πόσο αυτή θα "ενοχλήσει" σοβαρά τον ΠΑΟΚ για τον Μακ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τον τελείωσε τώρα ο Ιβάν, παίρνει πόδι το καλοκαίρι!
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags