Facebook Pixel Γκάλο: "Δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς"
| 2016-01-21 19:49:00

Γκάλο: "Δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς"

Γκάλο: "Δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς"

Ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι μαζί με τον Γιάκομπ Γιόχανσον οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έχουν συμμετοχή και στους 18 αγώνες πρωταθλήματος που έχουν προηγηθεί. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στη NOVA για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ΑΕΚ την Κυριακή, ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Θα πρέπει να έχουμε συνοχή στο παιχνίδι μας, να είμαστε δεμένοι ως ομάδα και να θυμηθούμε ότι δεν είχαμε καλή απόδοση μέσα στην Τούμπα. Άρα τώρα πρέπει με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη σ” αυτό το παιχνίδι.

Δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς για το ματς της Τούμπας. Το μόνο που θέλουμε είναι να νικήσουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση απ” ότι στο παιχνίδι του α” γύρου στην έδρα του αντπάλου για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο Γκάλο αναφέρθηκε και στην ώθηση που περιμένουν να έχουν την Κυριακή από τους φίλους της ΑΕΚ:
«Πιστεύω ότι στα ντέρμπι η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Μας δίνει μεγάλη βοήθεια και ενέργεια όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπδο και είναι αλήθεια ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Με πέντε ασίστ και ένα γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο Ροντρίγκο Γκάλο δείχνει ότι προσπαθεί να συμμετέχει και δημιουργικά στο παιχνίδι της Ένωσης:

«Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν η ομάδα σκοράρει με δική μου ασίστ είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Το ίδιο όμως συμβαίνει αν το γκολ μπαίνει με ασίστ κάποιου άλλου παίκτη. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παίρνει σε όλα τα ματς τους τρεις βαθμούς», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags