Facebook Pixel Στην Κρίσταλ Πάλας ο Αντεμπαγιόρ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-01-27 00:26:00

Στην Κρίσταλ Πάλας ο Αντεμπαγιόρ!

Στην Κρίσταλ Πάλας ο Αντεμπαγιόρ!

Σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τογκολέζου μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ είναι ο εκλεκτός της Κρίσταλ Πάλας για την κορυφή της επίθεσης. Ο 31χρονος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν φιλοδοξώντας να λύσει το επιθετικού πρόβλημα των “Αετών” που έχουν να σκοράρουν 5 παιχνίδια στην Πρεμιερ Λιγκ (εξαίρεση το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Τότεναμ όπου σκόραραν με αυτογκόλ). Ο Αφρικανός φορ παρουσιάτηκε και διάλεξε το νούμερο 25,

Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία της Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο η καριέρα του Τογκολέζου σταρ έχει πάρει την κάτω βόλτα τα τελευταία χρόνια. Ο Αντεμπαγιόρ ήταν χωρίς ομάδα από τον Σεπτέμβρη όταν έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ, στην οποία δεν υπολογιζόταν από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Όλο αυτό το διάστημα προπονούταν ατομικά για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Η Πάλας θα είναι η 4η αγγλική ομάδα στην καριέρα του Αντεμπαγιόρ αφού έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτυ και Τότεναμ έχοντας 230 συμμετοχές και 96 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχει παίξει, επίσης σε Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Λονδίνο θα έχει την ευκαιρία να “αναγεννήσει” την σπουδαία καριέρα του και να επανέλθει στο προσκήνιο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags