Facebook Pixel Αν το έκανε αυτό ο Ολυμπιακός, θα γινόταν πανηγύρι!
| 2016-01-29 15:00:00

Αν το έκανε αυτό ο Ολυμπιακός, θα γινόταν πανηγύρι!

Αν το έκανε αυτό ο Ολυμπιακός, θα γινόταν πανηγύρι!

Έξαλλος Γιώργος Μύρτσος στο Sportdog με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. "Δεν μπορεί το παιδί, τρέμει η ψυχούλα του" – Φοβερές αποκαλύψεις για τη μέρα των κορνέδων στον Ολυμπιακό!

Στα παιχνίδια του Κυπέλλου κύλησαν όλα όπως έπρεπε να κυλήσουν. Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη ισχύος, γιατί είναι γεγονός ότι έχει το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα και είναι καλή ομάδα. Ο Μάρκο Σίλβα δημιούργησε έναν κορμό από 7-8 ποδοσφαιριστές και όταν το επιτρέπουν οι καταστάσεις, παιρνάει στην 11άδα και 3-4 άλλους παίκτες. Έχει ποιότητα σαν ομάδα ο Ολυμπιακός και μέσα από τα συστήματα που έχουν μάθει από τον Σίλβα, αποδίδουν κατά διαστήματα φοβερό ποδόσφαιρο. Γι΄ αυτό λέω σε κάθε ευκαιρία, ότι δεν χρειάζεται τη διαιτησία ο Ολυμπιακός και όλα αυτά που συμβαίνουν για να κερδίσει.

Ο Παναθηναϊκός θα βολοδέρνει με τους αντιπάλους του, γιατί οι αντίπαλοί του είναι ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ... Υπάρχει πρώταθλημα δύο ταχυτήτων, όπως έγραψα κι άλλες φορές. Στην πρώτη ταχύτητα είναι μόνος του ο Ολυμπιακός και στη δεύτερη οι υπόλοιποι. Γι΄ αυτό και είδαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει τα πάντα για να κρατήσει σκορ πρόκρισης στο τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Από μία ομάδα, μάλιστα, που έκλεισε παίκτη της την προηγούμενη ημέρα!

Κι επειδή θέλω να είμαι δίκαιος με τον εαυτό μου και με εκείνους που θέλουν να με διαβάζουν, αν ο Ολυμπιακός έκλεινε ποδοσφαιριστή ομάδας την προηγούμενη αγώνα με την ίδια ομάδα, θα γινόταν πανηγύρι! Τώρα που έγινε από κάποια άλλον, δεν τρέχει τίποτα... Για τις μεταγραφές, πάντως, είναι ανάλογα το πρόγραμμα που έχει η ομάδα που τις κάνει, πού αποσκοπεί δηλαδή. Πιστευώ, δηλαδή, ότι η επιλογή Μπακασέτα δεν είναι επιλογή του Άρνεσεν. Επιλογή Άρνεσεν ήταν ο Γκαλίτσιος και είδατε τι έγινε! Στον ΠΑΟΚ μάλιστα περιμένω να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα με Άρνεσεν και τον Τούντορ.

Όταν παίρνεις όμως έναν παίκτη στο στιλ του Χατζηϊσαΐα, που είναι όντως μεγάλο ταλέντο, δεν το κάνεις για να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό! Πρέπει να υπάρχει ένας παιχταράς μπροστά του, όπως ήταν ο Κοντρέρας και να τον βάλεις σταδιακά στο πλευρό του για να τον ετοιμάσεις! Όπως είχε γίνει με τον Μαλεζά, που στο πλάι του Κοντρέρας κατάφερε να βγάλει μέχρι και μεταγραφή!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά με τα (πολλά) λεφτά που έδωσε ο Σαββίδης στον Πανιώνιο, τον έσωσε! Κι εδώ έχουμε το παράδοξο: Πήρε ο Παναθηναϊκός τον εξτρέμ Μπουμάλ από τον Πανιώνιο με 300 χιλ. ευρώ και πήρε ο ΠΑΟΚ τον στόπερ Χατζηϊσαΐα με 600 χιλ. ευρώ! Έσωσε τον Πανιώνιο με τόσα λεφτά... Ο ΠΑΟΚτσής οπαδός, πάντως, απαιτεί 5 παιχταράδες αύριο το πρωί και να γίνει ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ! Να αποκτηθούν πέντε παιχταράδες και να φέρει έναν μεγάλο προπονητή, επιπεδου Πογιέτ και καλύτερο. Μόνο έτσι μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Και, φυσικά, να κάνει μία περαντζάδα από την ΕΠΟ, από τους διαιτητές κ.λπ...

Όσον αφορά τα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ, το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι ο Τούντορ! Είναι αδιανόητο ότι υπάρχει πρόεδρος που βάζει τόσα λεφτά, γιατί ο ΠΑΟΚ τους πληρώνει όλους πολύ καλά και η πρώτη μεταγραφή του Γενάρη να αποδυναμώνει ουσιαστικά την ομάδα! Ο Βελλίδης δεν μπορεί το παιδί, τρέμει η ψυχούλα του! Πήραν τον Όλσεν με τη μορφή δανεισμού στην Κοπεγχάγη και δεν το πιστεύανε! Και από εκεί που είχε δίδυμο τερματοφύλάκων τους Γλύκο και Όλσεν, τώρα έχει τους Βελλίδη και Μελίσσα... Αυτό τα λέει όλα!

Μία και είμαστε στους τερματοφύλακες, να πω κάτι και για τον Ανέστη, της ΑΕΚ: Δεν γίνεται μεγάλος τερματοφύλακας κάποιος επειδή έπιασε πέναλτι! Το γκολ που έφαγε από τον Ηρακλή, δείχνει ότι αυτός ο παίκτης δεν είναι για το επίπεδο της ΑΕΚ.

Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Ήμουν μέλος εκείνης της ομάδας του Ολυμπιακού που, σα σήμερα, το 1993 είχε γίνει το σκηνικό με τους κορνέδες στην προπόνηση. Παίζαμε με τον Άρη και ήταν τιμωρημένη η έδρα του, με αποτέλεσμα να δηλώσουν ως έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια. Το παιχνίδι ήταν Άρης-Ολυμπιακός, αλλά δεν τους ενδιέφερε γιατί θα γέμιζε το γήπεδο με δικούς μας οπαδούς. Άρα θα έπιαναν λεφτά από τα εισιτήρια. Το παιχνίδι όντως έγινε εκεί, χάσαμε 2-1 και οι οπαδοί μας που ήταν στο γήπεδο, άρχισαν να αποδοκιμάζουν μετά το τέλος του αγώνα. Βάλαμε το κεφάλι κάτω για να φύγουμε, αλλά ο Μιχαλάκης ο Βλάχος τούς έκανε μία χειρονομία και πέσανε να μας φάνε!

Ο Νταϊφάς έδιωξε τον Μπλαχίν και στην πρώτη προπόνηση μετά το ματς, έφερε τον κυρ Αντώνη τον Γεωργιάδη για προπονητή, που τον είχαν σταμπαρισμένο οι οπαδοί από έναν παλιότερο τελικό Κυπέλλου που είχε χάσει με τον Ολυμπιακό. Εγώ πήγα κανονικά στην προπόνηση, γιατί με αγαπούσαν οι οπαδοί. Δεν είχαν πρόβλημα μαζί μου, με είχαν σε εκτίμηση. Αλλά ο Μιχαλάκης ο Βλάχος, ήρθε στην προπόνηση μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του Καραταΐδη! Για να μην τον δούνε και του την πέσουνε! Ο συγχωρεμένος ο Μητσιμπώνας ήρθε μαζί με τον Βασίλη Καραπιάλη με ένα αγροτικό για προπόνηση!

Αλλά έξω από το προπονητικό, ήταν ο "Πλημμύρας" με τους κορνέδες. Κάτι απίστευτοι στη γεύση κορνέδες. Ήρθε λοιπόν ο γυμναστής της ομάδας και έφερε μαζί του τον Γεωργιάδη. Με το που τον είδαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τρελάθηκαν, αλλά τον πήραν με το καλό: "Έλα κύριε Αντώνη, βγες έξω να τα πούμε", του έλεγαν για να ανοίξει το παράθυρο από το αυτοκίνητο. Και με το που το έκανε, τον πλάκωσαν με τους κορνέδες!

Έχει και συνέχεια αυτό το περιστατικό, που τη γνωρίζουν λίγοι όμως: Λίγο αργότερα, πριν από ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο, είχαν μαζευτεί πάλι έξω από το προπονητικό οι οπαδοί και ο κυρ Αντώνης φοβήθηκε και τελείωσε την προπόνηση νωρίτερα. Βγήκε η αποστολή, μπήκαμε στο πούλμαν για να φύγουμε για Βόλο, αλλά ο κυρ Αντώνης δεν ήρθε μαζί! Γιατί; Είχε πάει παρακάτω, μετά το προπονητικό για να μην τον δούνε οι οπαδοί μέσα στο πούλμαν! Κι όταν απομακρυνθήκαμε λίγο, τον βρήκαμε σε μία γωνία που περίμενε και τον πήραμε στο πούλμαν για Βόλο... Φοβερές στιγμές...

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags