Facebook Pixel Το απόλυτο μπάχαλο στον ΠΑΟΚ!!
| 2016-01-31 17:44:00

Το απόλυτο μπάχαλο στον ΠΑΟΚ!!

Το απόλυτο μπάχαλο στον ΠΑΟΚ!!

Διαβάστε για ποιον λόγο δεν έχει φύγει ακόμα ο Τούντορ...

Παράταση ενός 24ωρου ίσως και μίας εβδομάδας πήρε ο Ιγκόρ Τούντορ, αν και η αλήθεια είναι, πως με όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Η κατάσταση στον σύλλογο, προσοχή όχι στην ομάδα (!), είναι απίστευτα μπερδεμένη, κάτι φυσικά που γνωρίζουν όλοι όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις από την αρχή της χρονιάς. Τώρα όμως, που τα πράγματα δυσκόλεψαν και κλήθηκαν να πάρουν μία σοβαρή απόφαση, όπως είναι η αλλαγή προπονητή, αποδείχθηκε και στην πράξη πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει το ...απόλυτο μπάχαλο!!

Στο έκτακτο λοιπόν Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, με στόχο να αποφασίσουν για το αν θα μείνει ή θα φύγει ο Ιγκόρ Τούντορ, μετά τη νέα «σφαλιάρα» από τον Ατρόμητο, δεν έβγαλαν αποτέλεσμα, καθώς υπήρξε διαφωνία!! Ο Ιβάν Σαββίδης που συμμετείχε μέσω skype, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, όμως δεν πήρε το θέμα πάνω του αυτή την φορά και ζήτησε από τους συνεργάτες του να πουν και αυτή την άποψή τους. Εκεί λοιπόν κάποιοι υποστήριξαν πως πρέπει να απολυθεί άμεσα, άλλοι ζήτησαν να του δοθεί χρόνος και κάποιοι επέμεναν να έρθει άμεσα ο Τούντορ από την Κροατία (όπου περνάει το 3ημερο ρεπό του!!) για να δώσει εξηγήσεις...

Γι' αυτό και ο Νίκος Βεζυρτζής αμέσως μετά ...πούλησε τρέλα και δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή, αν και η αλήθεια είναι πως ο Κροάτης θεωρείται «τελειωμένος» και πολύ δύσκολα θα γυρίσει την κατάσταση, όσο και αν πιέζει για την παραμονή του ο Φρανκ Άρνεσεν. Πιο πιθανό είναι να φύγουν «πακέτο» τη Δευτέρα, στο νέο συμβούλιο, όπου θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Άλλωστε και να του την χαρίσουν τώρα, θα είναι προσωρινά και απλά για να πάει την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να χαιρετήσει μετά. Άλλωστε και όσοι «ψήφισαν» στο Συμβούλιο υπέρ της παραμονής του προπονητή, τόνισαν ότι πιο πολύ προβληματίζονται για τον χρόνο που θα χρειαστεί ο διάδοχός του. Αυτό και αν δείχνει πως εντός του ΠΑΟΚ... είναι όλοι μία ωραία ατμόσφαιρα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πρώτο όνομα για αντι - Τούντορ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags