Facebook Pixel Τέλος από τον Ολυμπιακό ξένος άσος!
| 2016-02-01 19:27:00

Τέλος από τον Ολυμπιακό ξένος άσος!

Τέλος από τον Ολυμπιακό ξένος άσος!

Αποχαιρέτησε ήδη τους Πειραιώτες...

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, καθώς διεκόπη ο δανεισμός του από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η ισπανική ομάδα συμφώνησε για την πώληση του Ισλανδού φορ στην Άουγκσμπουργκ, με 4.5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που επιβεβαίωσε κκαι ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Μάρκους Βάιντσιρλ. «Πιστεύω πως κάναμε μια καλή προσθήκη με τον Ισλανδό. Δεν έχει σημασία αν έπαιζε στην Ελλάδα ή στην Ισπανία. Αν ξεχώριζε στις ομάδες του, άλλωστε, δεν θα μπορούσαμε να τον πάρουμε. Μπορεί μέσω της Άουγκσμπουργκ να κερδίσει χρόνο συμμετοχής για να είναι έτοιμος για το Euro 2016», τόνισε ο Γερμανός προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και ενώ πόσταρε στο Facebook του ένα ιδιαίτερο... αντίο στους Πειραιώτες.

Ο Ισλανδός άσος έγραψε στο προφίλ του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την περίοδο που ήμουν στην ομάδα. Είμαι υπερήφανος που υπήρξα μέλος της οικογένειας ρου Ολυμπιακού. Μαζί φτιάξαμε ορισμένες καλές στιγμές και ωραίες αναμνήσεις που πάντα θα θυμάμαι. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους στην ομάδα».



 

 

Want to thank Olympiacos FC for this time, proud to have been a part of the Olympiacos family. We made some good memories together that I will always remember, all the best to everybody at the club!

Δημοσιεύτηκε από Alfred Finnbogason στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags