Facebook Pixel Χαμός στον ΠΑΟΚ - Παραιτείται ο Βεζυρτζής!
| 2016-02-02 00:02:00

Χαμός στον ΠΑΟΚ - Παραιτείται ο Βεζυρτζής!

Χαμός στον ΠΑΟΚ - Παραιτείται ο Βεζυρτζής!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Δικέφαλο, καθώς μπορεί ο Τούντορ να έμεινε, όμως μετά τον Αγγελίδη ο Ιβάν θα έχει και άλλη παραίτηση στα χέρια του την Τρίτη...

Το... μπάχαλο συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί το θέμα με τον Ιγκόρ Τούντορ να μπαίνει στο «ψυγείο», μετά και την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο την Τρίτη θα σκάσει και νέα ηχηρή αποχώρηση από την ΠΑΕ.

Θυμίζουμε, πως ήδη έχει παραιτηθεί ο Ιάκωβος Αγγελίδης από την προεδρία (θέση που θα καλύψει ο Μίχελ), όμως αυτός δεν θα είναι ο μόνος που θα αφήσει τον Δικέφαλο. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος μετά τις σημερινές εξελίξεις.

Ο πολύπειρος παράγοντας θα ανακοινώσει την απόφαση του στο Δ.Σ. της Τρίτης και από το περιβάλλον του προκύπτει ότι προχωρά σε αυτή την ενέργεια γιατί βλέπει ότι δεν μπορεί να προσφέρει με βάση το πλαίσιο που ο ίδιος έχει συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη.

Κάποιοι ισχυρίζονται πάντως, πως ο Βεζυρτζής ετοιμάζει την παραίτησή του, επειδή δεν... πέρασε η πρόταση του για άμεση απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ, αλλά και επειδή δεν προβιβάστηκε από τον μεγαλομέτοχο στην θέση του προέδρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρμένος ο Γιώργος Μύρτσος με όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ: Αγκίρε αντι-Τούντορ, Γκαρσία και πέντε Μπερμπάτοφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags