Facebook Pixel Έξω φρενών ο Βιδάλ – Ετοιμάζει μήνυση!
| 2016-02-03 18:02:00

Έξω φρενών ο Βιδάλ – Ετοιμάζει μήνυση!

		Έξω φρενών ο Βιδάλ – Ετοιμάζει μήνυση!

Διαβάστε με ποιόν τα έχει βάλει ο Χιλιανός άσος της Μπάγερν!
 


Ως γνωστόν, ο Αρτούρο Βιδάλ δεν είναι και το... καλύτερο παδί. Ο Χιλιανός διεθνής έχει γίνει θέμα ουκ ολίγες φορές με αφορμή τα νυχτοπερπατήματά του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η “Bild” υποστηρίζει πως ο μέσος της Μπάγερν δεν έχει εγκαταλείψει τις κακές του συνήθειες και πως ακόμα συνεχίζει να ζει έξαλλη ζωή. Σε δημοσίευμά της, η γερμανική εφημερίδα ισχυρίζεται πως ο Βιδάλ συχνά το “έσκαγε” από το ξενοδοχείο του Κατάρ που διέμενε η Μπάγερν κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας των Βαυαρών και όταν επέστρεφε, η ανάσα του μύριζε αλκοόλ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, όπως ήταν λογικό, δεν “πέταξε τη σκούφια του για τη συγκεκριμένη αποκάλυψη”. Όχι μόνο διέψευσε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, αλλά απεναντίας ετοιμάζεται να υποβάλλει μήνυση στην “Bild”, όπως ενημέρωσε σε γραπτή του δήλωση.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αρτούρο Βιδάλ:

"Θα ήθελα να πω ότι η ‘είδηση’ που δημοσιεύτηκε σε γερμανική εφημερίδα σήμερα για μένα είναι απολύτως ψευδής. Ήδη έχω δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες κατά του συγκεκριμένου μέσου, που ευθύνεται για αυτά τα ψέματα. Είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα και τις πολύ σημαντικές υποχρεώσεις μας στο υπόλοιπο της σεζόν. Ευχαριστώ το σύλλογο και τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση που μου δείχνουν πάντα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags