Facebook Pixel Ζουκουλίνι: "Έβλεπα ΑΕΚ από πριν"!
| 2016-02-05 00:08:00

Ζουκουλίνι: "Έβλεπα ΑΕΚ από πριν"!

Ζουκουλίνι: "Έβλεπα ΑΕΚ από πριν"!

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι μετά το ντεμπούτο με την Ενωση στο ματς με τον Ηρακλή και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την χαρά του αλλά και τις... γνώσεις του για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζουκουλίνι.

Για το πως προφέρεται το όνομά του, Ζουκουλίνι ή Σουκουλίνι: «Ακούγεται ως Ζ αλλά το προφέρω ως Σ. Άρα υπάρχει το μπέρδεμα ακόμα».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Μέσα στο 2016 δεν είχα παίξει. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σήμερα και όπως με υποδέχθηκε η ομάδα και οι συμπαίκτες μου. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Για το τι ήταν αυτό που τον έφερε στην ΑΕΚ: «Βλέπω αρκετό ποδόσφαιρο. Βλέπω και το ελληνικό. Η ΑΕΚ μου άρεσε από πριν. Ήξερα και τον Πογιέτ. Ήταν εύκολο να έρθω. Το σκέφτομαι για το μέλλον».

Για τη συνέχεια κι αν είναι έτοιμος: «Ξερω ότι την επόμενη εβδομάδα, αλλά και τις επόμενες έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Έρχομαι με όρεξη και ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ».

Για τους πολλούς Αργεντινούς που έχουν περάσει από την ΑΕΚ και ποιους γνωρίζει: «Τους γνωρίζω προσωπικά τους Πελετιέρι και Σάχα. Ξέρω και τον Σκόκο. Ξέρω ότι ήταν εδώ. Έχω δει παιχνίδια όταν ήταν εδώ. Ελπίζω να ακολουθήσω την παράδοση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags