Facebook Pixel Iεροσυλία! Διαβάστε ποιον παίκτη της διώχνει η Τσέλσι! Καλά, δεν ντρέπονται;
| 2016-02-08 17:06:00

Iεροσυλία! Διαβάστε ποιον παίκτη της διώχνει η Τσέλσι! Καλά, δεν ντρέπονται;

Iεροσυλία! Διαβάστε ποιον παίκτη της διώχνει η Τσέλσι! Καλά, δεν ντρέπονται;

Περιστατικό που δείχνει ότι α πράγματα δεν πάνε καλά στο “Μπλε” στρατόπεδο από κάθε άποψη.

18 χρόνια είναι πολλά. Ειδικά όμως όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, είναι μια ολόκληρη ζωή! Τόσα χρόνια κλείνει το καλοκαίρι ο Τζον Τέρι σαν παίκτης της Τσέλσι. Από το 1998 μετρά 479 συμμετοχές με τη μπλε φανέλα μέχρι σήμερα και είναι ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας που βοήθησε στην αλλαγή στάτους του συλλόγου, όντας από τους κύριους πρωταγωνιστές στα πρωταθλήματα και την κατάκτηση του Champions League.

Αυτή η χρονιά φαίνεται πως είναι η τελευταία για τον 35χρονο αμυντικό στην αγαπημένη του ομάδα. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει αλλά οι ιθύνοντες της Τσέλσι... σφυρίζουν αδιάφορα. Συμφωνα με δηλώσεις του ίδιου θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη χώρα καθώς δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Αγγλία με φανέλα άλλης ομάδας.

Σύμμαχος του Τέρι ένας παλιός μεγάλος του αντίπαλος, ο Τιερί Ανρί ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση δήλωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως αφήνεις έναν τέτοιο άνθρωπο στο σκοτάδι. Πώς γίνεται να μην μπορούν να κάτσουν μαζί του και να συζητήσουν. Να του πουν “ίσως δεν βρήκαμε το κατάλληλο συμβόλαιο ακόμη” ή “τα λέμε ξανά σε ένα μήνα”. Ο τρόπος που φέρθηκαν δείχνει ότι δεν υπάρχει επικοινωνία. Η Τσέλσι βρίσκεται πλέον και απέναντι στους οπαδούς, που αντέδρασαν κι έπραξαν σωστά. Ο Τέρι πρέπει να είναι εκεί» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags