Facebook Pixel Είναι δυνατόν; Στο ίδιο γήπεδο οι Μαραντόνα, Ρομάριο, Χάτζι, Βαλντεράμα και Μπάτζιο
| 2016-02-09 12:08:00

Είναι δυνατόν; Στο ίδιο γήπεδο οι Μαραντόνα, Ρομάριο, Χάτζι, Βαλντεράμα και Μπάτζιο

Είναι δυνατόν; Στο ίδιο γήπεδο οι Μαραντόνα, Ρομάριο, Χάτζι, Βαλντεράμα και Μπάτζιο

Αυτοί και πολλοί ακόμα παγκόσμιοι αστέρες θα παίξουν όλοι μαζί προς τιμήν του... 

Είναι η αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου την τελευταία 20ετία. Ποδοσφαιριστές που μας έκαναν να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο. Εχθές ο Χρίστο Στόιτσκοφ έκλεισε τα 50! Σημαντική μέρα για τον ίδιο, ο οποίος προτίθεται να τη γιορτάσει με τον πιο λαμπρό τρόπο. Στις 20 Μαΐου θα μαζέψει ότι καλύτερο κυκλοφόρησε στο ποδόσφαιρο τις τελευταίες 10ετίες στο "Vasil Levski National Stadium" της Σόφιας όπου και θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προς τιμήν του που θα φέρει την ονομασία "50 years number 8".

Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε την αναφορά ονομάτων. Από Λατινική Αμερική οι Χόρχε Κάμπος (Μεξικό) και Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ (Παραγουάη), ο Βραζιλιάνος Ρομάριο, οι Αργεντινοί Μαραντόνα και Χουάν Ρικέλμε, οι Κολομβιανοί Κάρλος Βαλντεράμα και Ντιέγκο Γκουτιέρες και ο Χιλιανός Ιβάν Σαμοράνο.

Από την Ευρώπη οι Ιταλοί Ρομπέρτο Μπάτζο, Ντανιέλε Μασάρο, Τζανφράνκο Τζόλα και Αντόνιο Μπεναρίβο, ο Γερμανός Λόταρ Ματέους και ο Πιοτρ Νόβακ από την Πολωνία. Από τα Βαλκάνια την πρόσκληση αποδέχθηκαν οι Ρουμάνοι Γκιόργκι Χάτζι και Γιόργκι Ποπέσκου, από την Κροατία οι Νταβόρ Σούκερ και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, το Μαυροβούνιο οι Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και Ντέγιαν Σαβίτσεβιτς και τέλος οι συμπατριώτες του Νάσκο Σιράκοφ, Γιορντάν Λέτσκοφ, Λούμποσλαβ Πένεφ, Κράσιμιρ Μπαλάκοφ και Εμίλ Κονσταντίνοφ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags