Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο σοβαρό πρόβλημα για ΠΑΟ!
| 2016-02-09 19:49:00

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο σοβαρό πρόβλημα για ΠΑΟ!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο σοβαρό πρόβλημα για ΠΑΟ!

Βασικότατος ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο την τελευταία στιγμή. Πρόλαβε ο Μπεργκ, αλλά δύσκολα θα παίξει, τουλάχιστον βασικός...
 

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου (0-0) με τον Ατρόμητο και ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τους Μπεργκ και Τελάντερ, που έχουν πολύ καιρό όμως να παίξουν, ενώ εκτός έμεινε ο Πέτριτς!

Ο Κροάτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν προπονήθηκε, ενώ Εβαντζελίστα, Μαμούτε και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασε, τέλος, και ο Μπουμάλ.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το δεύτερο ματς με την ομάδα των δυτικών προαστίων, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου για την τέταρτη φάση στο Κύπελλο Ελλάδας COSMOTE.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Νάνο, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Αμπέντ, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Στάικος και Ευαγγέλου.

Αντιθέτως, Ζέκα και Κουτρουμπής είναι τιμωρημένοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags