Facebook Pixel Επιστροφή-έκπληξη παράγοντα στη Σούπερ Λιγκ!
| 2016-02-10 00:15:00

Επιστροφή-έκπληξη παράγοντα στη Σούπερ Λιγκ!

Επιστροφή-έκπληξη παράγοντα στη Σούπερ Λιγκ!

Παλιά καραβάνα των ελληνικών γηπέδων αναμένεται να ενεργοποιηθεί πάλι στο χώρο του ποδοσφαίρου! Ποια ομάδα θα αναλάβει, ποιον θα διαδεχθεί και πού κολλάει ο ...Σαββίδης;

Εξελίξεις φαίνεται πως θα έχουμε σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, καθώς η νυν διοίκηση έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να αποχωρήσει και έτσι αναζητείται το επόμενο αφεντικό, το οποίο όπως φαίνεται, έχει παρελθόν με τον σύλλογο.

Ο λόγος, λοιπόν, για τη Βέροια και την απόφαση του Καρυπίδη να αφήσει την ομάδα λόγω του Άρη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως διάδοχός του θα είναι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, ο Αρβανιτίδης, ο οποίος λέγεται ότι θα ξαναπάρει στα χέρια την ΠΑΕ χωρίς να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αυτή, βέβαια, δεν αναμένεται να είναι η μοναδική αλλαγή στον σύλλογο, καθώς όπως μαθαίνει ο Σκύλος, άμεσα θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις, αφού το νυν αφεντικό, δηλαδή ο Καρυπίδης, φαίνεται πως τα "έσπασε" με τον Ιβάν Σαββίδη!

Η εξέλιξη αυτή είναι πιθανό να φέρει και... αλλαγή στρατοπέδου για τη Βέροια, αλλά και αποχωρήσεις, αφού μετά το τέλος της σεζόν, ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν!

Στη περίπτωση αυτή, μένει να δούμε και το μέλλον κάποιων παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι με υψηλά συμβόλαια και μεγάλες προκαταβολές...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags