Facebook Pixel Λέκο: "Η ομάδα δεν είναι νεκρή"
| 2016-02-15 00:32:00

Λέκο: "Η ομάδα δεν είναι νεκρή"

Λέκο: "Η ομάδα δεν είναι νεκρή"

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου αντ` αυτού εμφανίστηκε ο βοηθός του Ιβάν Λέκο και ανάμεσα στα άλλα όσον αφορά στις θλάσεις είπε οτι και η Μπάγερν έχει το ίδιο πρόβλημα...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο συνεργάτης του προπονητή :

Για το παιχνίδι : “Ότι έγινε σήμερα, μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Δεν κάναμε κακό ματς, αλλά όταν χάνεις, τα συναισθήματα είναι έτσι. Βάλαμε τους καλύτερους παίκτες, που είχαμε στη διάθεσή μας, είχαμε την έλεγχο του αγώνα, παίξαμε ποδόσφαιρο, είχαμε ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε, ένα δοκάρι, 3-4 ευκαιρίες… Ο αντίπαλος σκόραρε στο δεύτερο σουτ που έκανε. Πρέπει να πάρουμε όλοι τα μαθήματά μας, στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάλεις το γκολ”

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε ένα μήνα χωρίς νίκη : “Είναι αλήθεια. Ως προπονητής ετοιμάζεις την ομάδα να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Εμείς αυτό κάναμε. Ήμασταν καλύτεροι. Το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες έδωσαν το 100%, ότι είχαν. Σήμερα το γκολ του Ηρακλή ήρθε από ένα λάθος, εμείς είχαμε 4-5 ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δώσαμε όλοι το μάξιμουμ, να αλλάξουμε την κατάσταση. Χρειαζόμαστε ένα καλό ματς, ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα αυτή δεν είναι νεκρή. Έχουμε και καλές στιγμές σαν ομάδα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Άλλες ομάδες με δύο σουτ κάνουν γκολ. Εμείς δεν κάνουμε με επτά. Αν δείτε τα παιχνίδια, που δεν κερδίσαμε, ζήτημα να ήταν 1-2 ημίχρονα που δεν ήμασταν καλύτεροι. Δεν είμαστε χαζοί, ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα”.

Για τον Σάμπο και τα λάθη του : “Δεν έκανε το καλύτερο ματς του. Ίσως είχε περισσότερο άγχος απ΄ ότι έπρεπε. Είχαμε πολλές απουσίες. Δεν κάναμε αλλαγή, μήπως συμβεί κάτι μείνουμε με 10 στο τέλος”.

Για το λόγο που έπαιξε ο ανέτοιμος Λέοβατς : “Η κατάσταση στην οποία είμαστε, με τόσες απουσίες, κάποιους που δεν είναι 100% έτοιμοι, πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου. Επιλέξαμε να βάλουμε τον Λέοβατς, τον Κίτσιου, τον Τσίμιροτ, γνωρίζοντας ότι ίσως δεν μπορούν να παίξουν σε όλο το παιχνίδι. Για τον Λέοβατς πιστεύαμε ότι θα παίξει 65-70 λεπτά. Πήραμε το ρίσκο. Αν βγάζαμε Κίτσιου, Λέοβατς, Τσίμιροτ και Μπερμπάτοφ σε ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό, θεωρήσαμε πως η ομάδα δεν θα ήταν έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη”.

Για τα λαϊκα δικαστήρια έξω από την Τούμπα : “Η ομάδα μπορεί να ανακάμψει. Ο ΠΑΟΚ σε σημαντικά ραντεβού ήταν πάντα έτοιμος. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα μπουν 11 ή 14 παίκτες στο γήπεδο για να παίξουν 50-50 με τον Παναθηναϊκό”.

Για το αν έχουν κάνει λάθη : “Όλοι κάνουν λάθη. Κι εμείς κάνουμε. προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα. Ίσως να μην είναι η καλύτερη για σας, αλλά δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Δεν ήρθα για να πω ότι δεν κάναμε λάθη”.

Για τις πολλές θλάσεις : “Εδώ και μήνες είναι κάτι που μας απασχολεί. Δεν είμαστε η μόνη ομάδα στον κόσμο που έχουμε πολλούς τραυματισμούς και η Μπάγερν έχει. Οι περισσότεροι αφορούν νέους παίκτες, που ήρθαν στην ομάδα και δεν είναι συνηθισμένοι σ’ αυτούς τους ρυθμούς, με παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες. Με εξαίρεση αυτούς τους τραυματισμούς, θα ήμασταν σε ένα νορμάλ επίπεδο. Είναι επίπονη σεζόν για ποδοσφαιριστές, που μέσα απ΄ αυτή τη σεζον θα ωριμάσουν, όπως ο Τσίμιροτ ή ο Κωνσταντινίδης. Αν δείτε κάποιους παίκτες που ήταν και που είναι, θα δείτε ότι είναι στο +20%”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags