Facebook Pixel Ήθελε πρώην του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!
| 2016-02-15 15:24:00

Ήθελε πρώην του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Ήθελε πρώην του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Ποιος γνωστός άσος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό και για ποιο λόγο την απέρριψε;

Ο λόγος για τον Ραζβάν Ρατς, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα footboom.com, αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε το καλοκαίρι με τον Ιγκόρ Τούντορ, ενώ αποκάλυψε ότι όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός!

"Δεν θέλω να στέκομαι στο παρελθόν. Ας πούμε υπήρξε μια παρεξήγηση με τον νέαο προπονητή. Αν και είχα τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, αποφασίσαμε να τελειώσει φιλικά η συνεργασία", είπε αρχικά για την αποχώρησή του.

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Πιστεύω στο νέο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, στο οποίο συμμετέχει και ο γιος του ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος. Είναι φιλόδοξος και ταλαντούχος άνθρωπος και το πιο σημαντικό, ένας μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος και είμαι βέβαιος πως μπορεί να κατακτηθεί το πρωτάθλημα".

Για το τι έγινε μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: "Οταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, ο πρώτος σύλλογος που εξέφρασε ενδιαφέρον για μένα ήταν ο Ολυμπιακός. Ο πιο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ... Από σεβασμό όμως προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, απέρριψα την προσφορά των ανταγωνιστών της ομάδας".

Για το ότι είχε την ευκαιρία να παίξει κόντρα στην Μπάγερν και την Αρσεναλ αν συμφωνούσε με τον Ολυμπιακό, τόνισε: "Ναι, αλλά θα πλήγωνα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags