Facebook Pixel Νίκη και κορυφή για ΑΕΛ
| 2016-02-15 21:33:00

Νίκη και κορυφή για ΑΕΛ

Νίκη και κορυφή για ΑΕΛ

Με γκολ των Μαρουκάκη και Λαμπρόπουλου, η ΑΕΛ επικράτησε με 2-0 του Πανελευσινιακού στην Ελευσίνα και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League!

Η ΑΕΛ ήταν εμφανώς καλύτερη από τον Πανελευσινιακό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης στην Ελευσίνα, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να περάσουν το κέντρο του γηπέδου με αποτέλεσμα να μην μετρούν ούτε ένα σουτ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι μετέφρασαν την υπεροχή τους σε γκολ στο 16ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ τους, τον Μαρουκάκη, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με συρτό σουτ, "γράφοντας" το 0-1. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μετά το γκολ της ΑΕΛ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Ελευσίνας πραγματοποίησε το πρώτο της σουτ, ωστόσο οι παίκτες του Ντόστανιτς δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους και ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους για να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ. Και τα κατάφεραν καθώς στο 83' ο Λαμπρόπουλος πήρε την μπάλα από τον Βαρέλα και με πλασέ διαμόρφωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις
Πανελευσινιακός:
Μανιάτης, Ανδρίκος (65' Τσολακίδης), Βουρβαχάκης, Κακαράς, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κυζιρίδης, Κωνσταντινίδης (88' Ναούμ), Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (74' Πούρνος).

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο (75' Χοτζάλι), Βαρέλα (86' Κρητικός), Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς (69' Λαμπρόπουλος).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags