Facebook Pixel Περνάει η "Φενέρ" του Περέιρα
| 2016-02-16 22:31:00

Περνάει η "Φενέρ" του Περέιρα

Περνάει η "Φενέρ" του Περέιρα

Σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Μόσχα πήρε η Φενέρμπαχτσε, καθώς η ομάδα του Βίτορ Περέιρα νίκησε 2-0 τη Λοκομοτίβ στην Κωνσταντινούπολη

Από την αρχή οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους κι αφού απείλησαν με τον Φαν Πέρσι (13'), έφτασαν στο γκολ πέντε λεπτά αργότερα. Ο Γκονιούλ «σέρβιρε» κι ο Σόουζα από κοντινή απόσταση βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, «γράφοντας» το 1-0.

Η Φενέρ είχε τα ηνία της αναμέτρησης, με τη Λοκομοτίβ να απειλεί ουσιαστικά για πρώτη φορά δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν ο Πεϊτσίνοβιτς ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Φαμπιάνο.

Από εκεί και πέρα όμως δεν μπόρεσε να βρει λύσεις, ο Σόουζα βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, στο 72', διαμορφώνοντας έτσι το 2-0, το οποίο μάλιστα θα μπορούσε να γίνει 3-0, εάν ο Γκιγιέρμε δεν έστελνε την μπάλα στο δοκάρι, έπειτα από κεφαλιά του Φερναντάο, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακόμα κι έτσι όμως, η Φενέρμπαχτσε πήρε μία σημαντική νίκη και μαζί το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «16» του Europa League, ενόψει του επαναληπτικού στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags