Facebook Pixel Το τρελό deal τού Άρνεσεν που φέρνει εκατομμύρια!
| 2016-02-17 00:45:00

Το τρελό deal τού Άρνεσεν που φέρνει εκατομμύρια!

Το τρελό deal τού Άρνεσεν που φέρνει εκατομμύρια!

Μπορεί ο Δανός να φεύγει από τον ΠΑΟΚ ως αποτυχημένος, ωστόσο θα αφήσει πίσω του ίσως την καλύτερη συμφωνία που έχει γίνει ποτέ στο «Δικέφαλο»! Διαβάστε τα νούμερα...  

Πρόωρα ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό τριετές πλάνο του Ιβάν Σαββίδη, καθώς την Τρίτη έφυγε από την ΠΑΕ και ο Φρανκ Άρνεσεν και μάλιστα ως απόλυτα αποτυχημένος.

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση να έκανε λόγο για ..."διαφορά φιλοσοφίας", ωστόσο το κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο δείχνει πως στον Δανό χρεώνουν πολλά και μεγάλη λάθη.

Από τη μη ενασχόλησή του με τα αγωνιστικά θέματα, μέχρι τις μεταγραφές που δε ...βγήκαν, όπως είναι για παράδειγμα αυτή του Όλσεν. Ωστόσο, υπάρχει και μία συμφωνία που έχει κλείσει ο Άρνεσεν που είναι με διαφορά η καλύτερη του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Αναφερόμαστε στην πώληση του Λούκας στη Λα Κορούνια, που ήταν ουσιαστικά και μία από τις πρώτες "αποστολές" που ανέλαβε όταν ήρθε στην Τούμπα. Ο παίκτης ήταν απίστευτα ξενερωμένος και ήθελε οπωσδήποτε να φύγει, παρά τα όσα του έλεγαν από τη διοίκηση. Ο Ισπανός ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του και θα το πετύχαινε ό,τι κι αν γινόταν.

Ο Άρνεσεν, λοιπόν, το αντιλήφθηκε αμέσως και γι΄ αυτό δεν προσπάθησε σχεδόν καθόλου να τον πείσει να μείνει. Αντίθετα, επιδίωξε να ανεβάσει την προσφορά της Κορούνια, η οποία πλησίασε τελικά τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κατάφερε να βάλει στη συμφωνία και ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 30%!

Ο Λούκας πήγε στην Πριμέρα, κάνει τώρα απίθανα πράγματα και σύμφωνα με όσα γράφονται εκεί, είναι σίγουρο πως το καλοκαίρι θα "χτυπήσει" μεγάλη μεταγραφή, γεμίζοντας με πολλά χρήματα ταμεία του ΠΑΟΚ! Ο Άρνεσεν θα έχει φύγει, όμως τα λεφτά θα συνεχίσουν να έρχονται... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συγκλονιστική δήλωση: ΠΑΟΚτσήδες σκέφτονται να...


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags