Facebook Pixel Νέες δηλώσεις Φαν Πέρσι κατά Περέιρα!
| 2016-02-18 18:44:00

Νέες δηλώσεις Φαν Πέρσι κατά Περέιρα!

Νέες δηλώσεις Φαν Πέρσι κατά Περέιρα!

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα του Ολλανδού με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού!
 

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε την Τρίτη (16/2) με 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στη “φάση των 16” του Europa League.

Ωστόσο, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αντικαταστάθηκε για μια ακόμη φορά και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός αυτό με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “Fanatik”. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός σούπερ σταρ βγήκε από το παιχνίδι στο 77' με αποτέλεσμα να τονίσει τα εξής: "Η Φενέρμπαχτσε έδωσε πολλά χρήματα για εμένα, οπότε θέλω να τη βοηθήσω. Δεν μπορώ όμως να δώσω αυτά που μπορώ όταν περνάω εκτός αγώνα σε κάθε ματς. Δεν είμαι αποτελεσματικός. Πρέπει να βρούμε λύση για αυτή την κατάσταση".

Τα παραπάνα λεγόμενα αποτελούν ακόμα ένα επεισόδιο στο “σίριαλ” της κόντρας Φαν Πέρσι – Περέιρα. Ο Ολλανδός αποκτήθηκε με πολλά χρήματα το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και ένας από τους κυριότερους λόγους γι' αυτό είναι πως δεν διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με τον προπονητή του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρώσει κανένα 90λεπτο μετά το Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags