Facebook Pixel "Μου πρότειναν να γίνω πρόεδρος του ΠΑΟΚ"!
| 2016-02-18 20:09:00

"Μου πρότειναν να γίνω πρόεδρος του ΠΑΟΚ"!

"Μου πρότειναν να γίνω πρόεδρος του ΠΑΟΚ"!

Άμα το βλέπαμε κι αυτό στον Δικέφαλο... Διαβάστε τη δήλωση-σοκ ανθρώπου του ποδοσφαίρου, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δέχτηκε πρόταση να γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ!

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και μίλησε για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως δέχτηκε πρόταση για την προεδρία του «Δικεφάλου» πριν αναλάβει ο Ιάκωβος Αγγελίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτωρα Μητρόπουλου:

Για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ:
«Τα λεφτά τα βάζει ο Σαββίδης. Όταν είδε ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα, πήγε για άλλα. Είδε ότι το σχήμα που είχε απέτυχε. Ο Σαββίδης δεν είναι στην Ελλάδα, δεν έχει προπονητικές γνώσεις, δεν κάνει αυτός τη σύνθεση και δεν κάνει μεταγραφές, εκτός από αυτή του Μπερμπάτοφ. Έβαλε έτσι κάποια άτομα. Έχω παρακολουθήσει τις διοικήσεις από τότε που ήρθε ο Σαββίδης. Έβαλε τον Αγγελίδη που απέτυχε παταγωδώς. Έβαλε παιδιά που παίζανε στον ΠΑΟΚ και δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Ζαγοράκης ασχολήθηκε με την πολιτική. Επειδή έχει την πίεση και τον οπαδών, τα πράγματα βγαίνουν εκτός πολλές φορές. Έχει βάλει 50-60 εκατομμύρια. Έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν θυμάμαι κανέναν να έχει βάλει τόσα λεφτά. Οι άλλοι είχαν έσοδα από το Champions League. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο τον κόσμο του. Δεν είναι εύκολο να αποδίδεις ευθύνες σε αυτόν που βάζει τα λεφτά».

Για τις επιλογές του Σαββίδη: «Του είπανε κάποτε Αναστασιάδη και πήρε τον Αναστασιάδη. Δεν είναι γνώστης της μπάλας. Σαν εκλογή του Σαββίδη θεωρώ την επιλογή Αγγελίδη. Οι επιλογές του Βρύζα και του Ζαγοράκη, ήταν επιλογές με βάση το όνομα που είχαν. Κάποια εποχή είχε βγει και αγγελία στον ΠΑΟΚ, που ζητούσαν πρόεδρο. Δέχτηκα και τηλεφώνημα τότε για το αν ενδιαφέρομαι. Είπα ότι εκτιμώ τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήθελα να γίνω επαγγελματίας πρόεδρος. Από το περιβάλλον του Σαββίδη έγινε το τηλεφώνημα. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω τον πρόεδρο. Το ποδόσφαιρο είναι τιμητικό και άμισθο».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Παρακολουθώ που έχει φτάσει το ποδόσφαιρο. Διαλύθηκε η Γ’ Εθνική, διαλύεται και η Β’. Γίνεται ματς χωρίς επεισόδια και ο ένας απειλεί τον άλλον. Όλα αυτά τι απόηχο δημιουργούν στους φιλάθλους; Εγώ απορώ γιατί δεν έχει επέμβει κανένας; Έχω εφημερίδα και δεν υποχρεώνεται ο δημοσιογράφος να αποκαλύψει την πηγή, αλλά φέρει την ευθύνη αυτών που γράφει. Αν πάρω δηλαδή ένα non paper μπορώ να συκοφαντώ τον οποιονδήποτε; Αν υπήρχε σοβαρή διοίκηση στην ΕΠΟ, και όχι αυτοί οι άνθρωποι που παριστάνουν τους προέδρους, θα το είχαν σταματήσει αυτό το πράγμα. Από εκεί και πέρα και οι εισαγγελείς και η πειθαρχική επιτροπή μπορούν, αν έχουν τις πλάτες της ΕΠΟ, να τα διερευνήσουν».

Για το ότι δεν εγκρίθηκε ο απολογισμός στην ΕΠΣ Χαλκιδικής: «Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη δεν θα τον ψηφίσουν, αλλά αν τον ψηφίσουν σημαίνει ότι τον έβγαλαν ξανά. Αν δεν υπάρχει ποινική καταδίκη δεν εκπίπτει από το αξίωμα ο Βούλγαρης. Κάποιοι άνθρωποι θα γίνουν από φτωχοί, λιγότερο φτωχοί. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έχουμε αποτελέσματα χρηματισμού. Αυτά τα πράγματα είναι γνωστά τα ξέρουν όλοι. Ξοδεύονται κάθε χρόνο λεφτά. Ένας λόγος που δεν με ενδιαφέρει να ανακατευτώ στο ποδόσφαιρο, είναι ότι δεν με ενδιαφέρει αυτή η διαδικασία. Θα έπρεπε να ξεχρεώσω κάποια γραμμάτια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags