Facebook Pixel "Να τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας…"
| 2016-02-18 23:49:00

"Να τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας…"

"Να τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας…"

Ο Χάρης Χαρίσης τόνισε με δηλώσεις του στη NOVA ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι οι ίδιοι παίκτες του ΠΑΟΚ να τα βρουν με τους εαυτούς τους για να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση στην ομάδα και το κλίμα:
«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση. Ίσως στη δυσκολότερη στιγμή φέτος. Τώρα το θέμα δεν είναι να πούμε ότι θα το ανατρέψουμε, όπως έχουμε πει και τις προηγούμενες φορές. Το θέμα είναι να δουλέψουμε, να τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας και να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Για το τι του δίνει ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει κάτι:
«Θεωρώ ότι υπάρχει πολύ ταλέντο και πολύ καλό υλικό στην ομάδα. Μπορεί να αξιοποιηθεί σωστά. Αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα, πρώτα εμείς οι ποδοσφαιριστές, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε μέσα στη χρονιά».

Για τις αλλαγές γύρω από την ομάδα και τις ευθύνες:
«Θεωρώ ότι για αυτή την εικόνα της ομάδας, οι πρώτοι που φταίμε είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές και μετά οι υπόλοιποι. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε επαγγελματικές ομάδες, αλλά το θέμα είναι κυρίως, τι κάνουμε εμείς…»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη συγκέντρωση και την αγωνιστική προετοιμασία:
«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν ντέρμπι. Να αρχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά από σήμερα και να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και στην έδρα του είναι πάρα πολύ καλός. Θα είναι δύσκολο…»

Για το που μπορεί να κριθεί αυτό το ντέρμπι και τις απουσίες μεσοεπιθετικά:
«Νομίζω πως όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα κερδίσει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags